Sol och moln

typiskt, när man har smörjt in sig och ska lägga sig i solen så kommer alla moln. nu måste jag vänta längeee, för de var ett stort moln...

Tips om "brun utan sol"

Om ni någon gång ska använda brun utan sol så kan jag verkligen rekomendera "Loreal paris" den ger resultat direkt, när du vaknar dagen efter kan du känna dig brun och fräsch. den är även väldigt lätt att he på och luktar inget speciellt. Kan säga att "åhlens" eller "ACO" också är väldigt bra men dom luktar verkligen sjukt äckligt, då menar jag verkligen äckligt, kanske inte direkt när du her på men efter några timmar. Brukar bara använda dom i ansiktet eftersom man inte kan använda "Loreal paris" där.

En snabbrunda i stan

följde med mamma och pappa in till stan en snabbis, dom skulle storhandla så jag passade även på att köpa lite grejor. nu ska jag f*n bli brun !




Min midsommar

vet att jag alltid är sen med att uppdatera det jag gjort men bättre sen än aldrig, eller hur? haha !
Min midsommar var iaf så sjukt kul, var med dom bästa och vi drack gott, prata och skratta och då menar jag verkligen skratta. det börja först uppe hos olov och sen drog vi vidare ner till jesper, vi stannade inte så länge där tills vi trog upp till olov igen och byte om lite sen drog vi ner till älven och bada, burrrr de va kallt. men som sakt, vi tjejer är inte lika fega som killar, inte bettan iaf hon va i vattnet ja jag vet inte hur länge haha. tackar alla jag var med för en underbar midsommar.

Körskolan

drar till stan snart, ska på körskolan och sitta där i 3 timmar och lyssna på nått. tjaooo
haha snygg bilden på mig och lill hugo

Film med brorsan

skit väder ute, regn som fan. sätter mig vid tv och kollar på "boat tripp" med brorsan. ni som inte har sett den filmen MÅSTE se den, är nog en av världens roligaste filmer.

STREETDANCE

äntligen har jag och kajsa anmält oss till streetdance. vi börjar dansa till hösten och jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar ditt. har väntat i 3 år nu på att börja och äntligeeeeeeeen börjar jag. fast jag kom på nu att jag inte berättat nått för morsan och farsan att jag anmält mig för jag har glömt det bara, haha .

Läxa läxa läxa

nu har jag legat här och traslat med en uppgift och äntligen är jag klar med den, nu klockan 2 på natten haha. det är den här uppgiften det hänger på om jag får G eller inte i multimedia, så godkäner inte uffe den här då blir jag arg :( , nu ska jag iaf sova för ska upp lite tidigt imorgon. pusspuss

IG gumman

JAG HATAR SKOLAN !
jag har gjort mina uppgifter som man ska göra, MEEN.. då har jag inte lämnat in dom andra uppgifterna som jag inte behövde? så jag har fått ett j*vla IG i svenska B nu.. toppen ! skolan är liksom inte min grej, verkligen inte.

Söndag !

hatar verkligen såna här dagar då man inte har något att göra. har typ pluggat klart svenskan och foto b så det känns juh bra. men nudå? jag har så enormt tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. vill gå och lägga mig och vänta på en ny dag som man kan hoppas på bli bättre.

hahah, olivia ♥

måste lägga upp den här bilden bara för att den är så klockren så jag vet inte vad

vandrarna i skogen

har varit med bettan, madde och rebecca idag och vi har vandrat i skogen i ungefär 2 timmar. så klart har jag otur att kliva i björnskit och sen stod jag på en bäverstock och så gick den sönder så jag gjorde en vurpa, haha. men de va 2 roliga timmar kan jag lova. nu ska jag ta och fika lite och sen krypa ner i sängen. pyss

Norge med pappsen

som sagt så har jag varit i norge med pappa idag. vi åkte först till åre och käka lite frukost och sedan vidare till norge. var ungefär 4-5 årsen sen jag var där sist tror jag. hade verkligen glömt hur fint det var att åka dit, helt sjukt. när vi var där skulle vi gå ner och köpa glass och en dricka och hahaa, coca cola flaskorna va grym juh, små smilisar längst fram, borde vi skaffa i sverige också haha. sen åkte vi hem igen och stannade lite på vägen för att ta kort och sen för att käka lite. tror jag aldrig i mitt liv har käkat och druckit så mycket som jag gjort idag, huvva nu blir det en låååååång promenad. puss

Drar till norge fram och tebax

Hörs sen ! :D

Staden med madde idag

varit i staden med madde idag. först kolla madde hakan som tog ungefär 5 minuter och sen drog vi ner på stan. så klart hade vi inga pengar så vi gick in på alla affärer och ville ha allt, men så klart gick inte det. madde köpte några grejor men sen fick vi dregla efter de andra, åsså var det REA på nästa ALLT ! hahah toppen. nu ska jag lägga mig och sova, ska upp 5 imorgon.. skööönt ! nattiii

En av sveriges mest kända spökhus

då har olov bokat huset i borgvattnet den 12 augusti. vi blir 10 stycken som ska sova där men vet inte riktigt vilka vi blir än. längtar så sjukt mycket, man kommer bli så äckligt rädd, haha eller aah.. jag och bettan då. men man kommer inte ångra sig dagen efter (hoppas jag).

Studenten 2011

eftersom jag inte haft min kamera hemma så har jag inte hunnit lagt upp bilder sen studenten, men nu har jag den äntligen och tänkte därför ge er en liten bild bomb sen den dagen.
GRATTIS TILL ANGELICA SOM TOG STUDENTEN !


Flotte åkning

hade en riktigt kanon kväll igår. var ut och åkte flotte med bettan, madde och olov. vi grilla och steeekte som satan, skönt. hade perfekt väder, solen bara sken.  meeen så klart så var det bara bettan och madde som blev bränd haha. tackar er för kvällen :)

SWINGFLY I LIT

sorry att jag inte har uppdaterat något, men har inte varit hemma på hela helgen. men men.. I fredags var jag på lits avslutning och vem var inte där om inte swingfly , riktigt grymt. fick inte dom bästa bilderna på honom eftersom ena kameran dog så jag fick ta min andra ist. hade en riktigt trevlig kväll med alla vänner.

Dagen låt


You make me feel like a virgin

sitter hemma och gör nadaaa, lyssnar på "like a virgin" tusen gånger om.. inte med den vanliga sångaren dårå. ajaa, tror jag ska ut och gå snart om det inte börjar regna och åska. finns inte så mycket annat och göra.. och juste JAG HAR FÅTT SOMMARLOV I DAG ! :D , fatta hur underbart skönt det känns. wihoooooo ! neh nu ska ja dra ut, hejsveeej

Big brother finalen

sitter nu uppe i olovs lägenhet med han och bettan. jag börjar nästan undra om dom är gift? vet inte om jag vågar stanna kvar här och kolla på big brother finalen med dom. vinner peter dör olov och vinner simon eller martin dör han ändå. hur ska detta gå...? och nu dör jag pga av detta inlägg.

manamanaaa !

har typ inget att skriva. glömde kameran hos bettan så när jag fått den så blir de lite snack om studenten och några fina bilder ;)

RSS 2.0