I wanna rock and roll all night

Nu jävlar sitt je hejm i åsmundgården och lyssne på så jävle skön musik. Snart blire film och götta, känns juh förjävla bra :D.
De va e kvinne från smygehuk, som va sugen på.... murbruk, hon sa kom får ni titta.

Mamma som har roligt eller, hahah !


Omts omts omts

tjabbatjabloo
Kom nästan precis hem till lit, SKÖNT. Vet inte vad som har hänt, sen jag flytta till stan så längtar jag mer att åka hem till lit, förut hatade jag att vara här, men men.. de kanske bara är bra :). Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, får väl hitta på nått. Ikväll drar jag iaf till bettan, wopp wopp :D.

Party brudarna !

Tänkte berätta lite om kvällen igår. Det började hos mig med brudarna, sen drog vi vidare till olles, och har tyvärr svaga minnen därifrån så kan inte säga så mycket som hände, men roligt hade jag. Drog sedan hit, hahah... Sen drog jag på körfältet och vete fan va jag tog för väg, minns att jag gick genom massa taggbuskar, normalt? hahah snygga märken på bena idag. Här får ni några bilder från gårdagen.
Sanna körde på hårt hon, haha

Peppa fredaaag !

Slutar skolan när som helst och då är det lov lov lov. Känns skönt att vara ledig en vecka, kommer hitta på så mycket bus :D. Som sakt så är jag så sjukt taggad för ikväll så vet inte vart jag ska ta vägen.
För er som undrar så är det de här jag ska på ikväll.

Inte långt ifrån lov nu !

Godmorgon !
Idag är det sista skoldagen innan lovet och jag börjar 12.20 så har juh ett tag kvar. Efter skolan drar jag på stan med kajsa och ska köpa lite hallowen grejor till ikväll, faaaan va pepp jag är, känner på mig att den här kvällen kommer bli så sjukt jävla BRAAAA. hehhe, ajaa, nu måste jag hitta nå byxor och sen stöka ihop lite här, tjingtjing !

Ny header ett tag

Gjorde en liten lätt header nu snabbt bara för att jag va så less på den andra, kommer ha den här nu tills jag har gjort en ny, måste fixa lite bilder och så för den nya så ni för nöja er med den här så länge !

Firren Sara !

Har juh varit med olivia hela dagen typ. Efter skolan drog vi på stan för olivia skulle kolla på skor, sen drog vi på lillänge och kollade där, vi gick även in på en djur affär för olivia skulle kolla vad en fisk kostade för hennes syrras fisk dog igår hahah, och då hitta hon en likadan så hon köpte den och döpte den till sara, snyggt namn va? ;) Vi drog iaf till olivia sen och käka och kolla film. Nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att kajsa ska komma, sen blir det dusch och god natt.
här är snygg firren sara
Jag hatar dom där jävla "sugar fiskarna" dom som alltid suger sig mast mot glaset och jag har bara sett små sånna och tro på fan att de fanns en fet ful stor jävla sån där äckel firre där inne, hahah fy fan.

Sitt hen å chille

Sitter hos olivia och chillar, kollar på hem till midgård, hörs hej !


Det kallas soft !

Har varit med kajsa hela kvällen, vi har bakat kladdkaka och kolla på film, skrattat och bara haft roligt som alltid. Nu gör jag inte så mycket, väntar på att filip ska komma hit så ska vi kolla nån film tror jag, sen blir det sova. puss
snygg kladdkaka vi gjorde va?

Do not say a word

Ännu en slö dag, har varit på skolan i typ 2,5 timme sen slutade vi. Drog till stan med ellinor ett tag och nu sitter jag hemma i lit och gör inte så mycket, drog hit för jag skulle lämna en räkning och får vänta till lite senare ikväll innan jag kan dra till stan igen. puss så länge

Är jag snabb nog?

Nedrans också, nu har jag glömt att städa igen, eller rättare sakt, de har inte blive av. Ska skynda mig att städa lite nu innan kajsa kommer. Måste vara SNABB.
Kajsa on the kort, grymt

Måndag morgon !

Morn morn !
Sitter nu och kollar på rasmus på luffen, sjukt längesen man såg den. Är även hundvakt till typ klockan 12, sen drar jag väl in till stan någon gång och är med kajsa. Får se vad som händer senare idag. puss

Förlåt folket !

Sorry för världens dåligaste uppdatering, har varit med bettan hela helgen så har helt glömt bort att blogga. Är iaf hemma i lit ikväll, känns riktigt skönt. Käkade världens godaste soppa idag, avokado soppa, muummmsss. Nu sitter jag bara och bygger puzzel som jag inte gjort på 100 år, gör de bara för att ha något att göra haha. Men ska fortsätta med de nu så kanske jag skriver något senare. pusspuss


Tandläkaren

Drar snart till tandläkaren och hoppas på ett JAAA !

Hemma över kvällen

Skönt att vara hemma. Mamma och pappa bjöd på tacos och glass, riktigt gott. Nu väntar jag bara på att min tvätt ska bli klar så jag kan åka till stan igen. Fast tror det blir en liten springtur innan jag drar, skulle kännas grymt skönt. hahaa måste berätta om inatt. Inatt vakna jag och hade ingen t-shirt på mig, blev sjukt chockad och undra vart den va, kollade på soffbordet och där hängde den på hörnet, hahah lite sjukt.. måste juh ha drömt eller nått, för har inge minne av att jag tog av den hahahhaa. Aja har inte så mycket att skriva nu så uppdaterar mer ikväll.

Gull bubben min !

Saknar min lille hugo, jag hoppas han är hemma idag när jag kommer annars så..... och att han för en gångs skull blir GLAD av att se mig.

Städning på G !

Huvva nu ser det riktigt risigt ut här i lägenheten, bästa man tar en storstädning. Köket, hallen och toan är nästan klart men det andra måste städas, huvvaligen.

.

man kan låtsas att man inte bryr sig
men man bryr sig så jävla mycket


Måndag

Godmorgon på er !
Har precis tagit mig upp ur sängen och nu sitter jag i soffan och dricker te, känns som jag håller på bli sjuk... får verkligen inte bli det. Pallar inte ligga efter i skolan. Har egentligen prakit idag men jag har ingenstans att vara så ska gå och fråga på ett ställe senare. Nu ska jag fortsätta mysa i soffan så hörs vi senare. pussss

Liten men så sjukt bra !

Sitter och lyssnar på justin och hatar mig själv lite grann.

UTGÅNG !

Kajsa bjur på middag och snart är de utgång, have a niceh fredaaaaaag !

Vad kan man säga?

hejhopp, förlåt för en dålig uppdatering. Igårkväll vad jag iaf med kajsa, vi kollade på justin bieber filmen, hahah och jag börja lipa, helt sjukt.. tårarna bara ran, det var inte till själva filmen utan ja jag vet inte vad, skratta som fan medans iaf hahaa. Ja och nu sitter jag hemma i soffan och funderar på att duscha, kajsa vill att jag ska med på körskolan så för väl göra de då ;) . Åsså måste jag bara säga grattis till olivia som fylle 19 idag.
olivia pjuppar

Längtar litee eller?!

Äntligen, nu har pappa bokat hotel i stockholm. Åker den 9 december, längtar litee eller, wihoooo :D. Hotelet ligger mitt i stockholm så inte behöver man tänka på att man ska med nån buss eller gå långt, kan bara ta hissen från hotelet ner till massa affärer, hehheh. PEEPPPPP !

hotelet vi kommer vara på

Kvällen !

Godmorgon alla !
Sitter nu helt själv och dricker cola, kajsa och tomas drog nyss så har inte så mycket att göra. Kvällen igår va helt underbar, faan va roligt jag hade. Börja med att jag och kajsa satt och kolla idol och drack lite, senare kom tomas och 2 av hans kompisar hit och vi skulle vänta med att gå ut till idol va klart men såklart så minns vi inte vem som åkte ut (y', vi drog iaf på krogen sen och där träffa man massa folk, hahha galet, jag och kajsa nojja för att köpa en drink för de va så sjukt dyrt men när vi kom in så står det en kille med 3 drinkar och säger "här ta en varsin, dom jag köpte till försvann" hahha så där hade vi lite tur. Ajaa, grymt rolig kväll iaf :D
kajsa och tomas

Emelie som har roligt på lektionen, hahaa !


Äntligen fredag !

Skola, skola, skola.. Ska snart redovisa nå grejs vi har gjort och jag är inte klar än och har ingen aning om vad man kan skriva mer. Vet inte heller hur vi ska redovisa och hoppas fan inte de är muntligt, hatar sånt. Nu ska jag försöka skriva de sista så höresmaaa, pusss

Myskväll med kajsa

Har varit snygg med kajsa ikväll, vi har haft ansiktsmask och sen spelat deal or no deal, såklart vann kajsa hela tiden.. men imorgon får hon däng. Snygga va? ;)

En dag som denna

Lugn dag idag, vart ingen skola för mig. Vakna runt 11-12 och då gjorde jag mig iordning och sen drog jag ut och träffa kajsa. Har varit med henne typ hela dagen, dollar har vi varit på idag med haha, billigt och bra men dyrare i längden än vad man tror. Nu sitter jag iaf och kollar på tv och väntar på att filip ska komma hit som ska göra mig sällskap inatt, blir väl nån film och sen sova kanske. puss

Har för tråkigt

Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre?
nej fan, nöjd med min längd

Skulle du vilja väga mer?
nej

Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
ledsen kanske, inte sur?

Skulle du vilja ha sex med en kändis?
inge snack om saken, jaa

Skulle du vilja dricka dig full nu?
nej


Tio KAN

Kan du röra på öronen?

nix

Kan du slicka dig på näsan?

nix

Kan du kolla i kors med ögonen?

haha ja

Kan dina föräldrar lita på dig?

alltid

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?

neh, för jobbigt

Kan du vara på fest utan att dricka?

jajamen !

Kan dina vänner lita på dig?

alltid

Kan du tänka dig att pierca naveln?

jaaa, ska göra de

Kan du suga?

aah på en banan :)

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
funkar väl ibland


Femton HAR

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?

ingen allvarlig lögn

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?
ja

Har du ett syskon?

jag har två

Har du varit full den här månaden?

jajamen

Har du någonsin haft sex med någon?

ja

Har dina föräldrar ljugit för dig?

vet man aldrig

Har du redan tröttnat på dom här frågorna?
nej

Har du borstat tänderna den senaste timmen?

nej

Har du pussat någon som är fyra år äldre?

mmmmmmmh

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?

vet inte

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?

nej

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?

aldrig i livet

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?

haha mmmmhh

Har du haft sex med mer än tre personer?

ja men inte samtidigt

Har du ljugit på någon fråga än då?

nej 

Tjugo VEM


Vem är din bäste vän?

betan med 2 t så de blir bettan, hahahah

Vem älskar du?

om jag bara visste, men familj och vänner

Vem hade du senast sex med?

de ni

Vem vill du bli full med?

haha tar olivia då för de va så längesen

Vem är den bästa artisten?
kommer inte på nån

Vem pratade du senast i telefon med?

ellinor

Vem har du en liten crush i?

undrar jag med

Vem är snyggast i världen?

sivert, lätt !

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

nån i familjen

Vem är snällast i världen?

finns många de

Vem är din bästa kompis?

fortfarande bettan

Vem vill du prata med?

en person

Vem sov du med senast?

filip

Vem såg du full senast?

många olika personer. haha

Vem vet allt om dig?

bettan

Vem kysste du senast?

lj?

Vem kramade du senast?

kajsa

Vem kan berätta allt för dig?

den som känner för de

Vem kan du berätta allt för?

bettan

Vem hatar du?
......

Ett bra tag sen nu !

Satt och kolla igenom lite bilder på datorn åsså hitta jag en bild för 2 år sen då jag gick i 1an. Hade haft blondt ganska långt hår men de var så slitet så jag var tvungen att göra något med det, så jag klippte av så de blev sjukt kort åsså färga jag det brunt. Vart skit sne från början för jag tyckte det var så fult, men gillade att vara brunett mer och mer men inte korthårig så vart juh nöjd tillslut haha. lite skillnad va?

Åsså var helgen över

Har inte så mycket att skriva än att jag har haft en kanon helg. Partajet i gällö var sjukt lyckat, mycket roligt folk :). Fanns bara en som va helt blåst i huve hahah. Igårkväll drog jag, bettan, madde och jecka till olov och kollade på film, victor och andreas kom också dit så var riktigt roligt. Måste bara visa ett klipp vi kolla på igår, hahah helt galet va roligt de är.

RSS 2.0