BONDE PÅ TV


Hopp då sitter man här själv och väntar på att Seth ska komma, meeen.. Fick reda på att han ligger och sover så får väl se om han kommer eller inte, haha. Kollar bonde söker fru, val ikväll, fett niceh.


JAG VILL SOVA

Varför ska de vara så jävla svårt att sova när man är själv?? Jag är sjukt trött men går ändå inte somna, ett litet litet litet sömnpiller på de här så hade man slockna i en vecka känns de som. Kanske ska bli en björn å gå i ide? Hade inte vare fel.. Nu ska jag försöka somna igen för 1000 gången, godnatt !!


AJ AJ AJ

Fy fan vilken jävla tandvärk jag har, skit visdomstanden börjar växa, ajaj.. Tur jag haft annat å göra idag så jag inte sittit och tänkt på tanden hela tiden. Har varit med seth hela dagen och sen mötte vi upp kajsa och mattias å gick på stan ett tag, köpte även en julklapp till mamma, hehe. Nu sitter jag hemma, seth drog för ett tag sen och nu väntar jag på att klockan ska bli sju. Då drar jag och kajsa hem till lilla betan och har kul. have a niceh night..

SUNDSVALL NÄSTA

Då har man lite smått å gott och fin musik i lurarna på väg mot sundsvall, nu klarar man sig ett tag.


LITE SÖMN TACK

Varför ska de alltid va så svårt att sova när man verkligen måste och skit lätt att somna när man inte vill. Kunde de inte vara tvärt om ist.. Vill bara somna så man får kliva upp å åka på ikea imorgon, åhhh. Drygt att vara vaken nu när man ska upp tidigt också, får väl se när jag somnar, godnatt.


ALONE HOME


Då har jag tagit å gjort mig en liten go middag som jag nu ska käka alone framför tvn, som tur så äre one tree hill, så ska inte klaga. Väntar på att klockan ska bli 5 så morsan slutar, dra på maxi och köpa nå gött till kvällen kanske, mumsii.


SKYNDA PÅ LITE

Varje dag försöker jag att komma på något bra att skriva här, men de blir bara samma gamla vanliga, så vad ska jag skriva idag tro? Kanske att jag längtar sjukt mycket tills imorgon då jag ska på ikea och att jag längtar ännu med till den 14 december då lillbrorsan fyller år å vi drar till stockholm, ta mig diiiiiiiit. Längtar så mycket efter allt just nu, fan. Nu ska jag ut å se om jag hittar mina gamla snowboard grejor.

ONSDAG

Det här var juh en kanon dag att vara hundvakt  på.. eller? regnigt å halt som fan på vägen, höll på dra en vurpa när jag va ute nyss, haha. Neh nu ska jag ta och ringa om ett jobb, hoppas de går bra den här gången. 

GODNATT VÄRLDEN

Hopp, då var klockan för mycket och jag är knappt trött.. Lär väl ska upp ganska tidigt imorgon också så får se hur de går. Ska iaf försöka sova nu, her på en film så man somnar fortare, haha.


BARA DRYGT

bjuder på en gammal bild bara för att jag vill

Skönt att vara hemma i lit igen, känns som de va en evighetsen jag var här sisst. Efter jag å bettan kom hem från hedenäset så drog jag direkt till stan, va med seth och nu här hemma. Imorgon blir de en lugn dag hemma, ska va hundvakt och sen kanske måla nya hallen om pappa har färgen hemma, bra sätt att betala av pengarna man lånat av honom, hehe. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, kanske börja ta tag i träningen igen? eeh, vi får se. Nu ska jag kolla på portkod1321.

HOS MADDE I HEDENÄSET

Sitter nu i hedenäset hos madde. Jag och bettan kom hit i onsdags natt vid 3 tiden nån gång efter typ 10 timmars bil åkande, haha. Igår drog vi på maddes skola och kollade lite där och så, sen drog vi och kollade lite i övertorneå. Senare på kvällen blev de film hos maddes kompis arre, såg filmen "ted" så sjukt bra. Idag drog vi till maddes skola igen och sen vidare på en rundtur i finland, fett konstiga skyltar haha. Nu på kvällskvisten drog vi ner och bastade och drack lite öl, när vi höl på dog drog vi upp till lägenheten och kolla film, bettan och madde somna under filmen och sover fortfarande, omöjligt att väcka dom. frågade bettan under filmen om hon var trött, de jag fick som svar va " väck mig om en stund så kanske jag är piggare" hahah de är hon verkligen inte. Ska väl försöka göra något nu helt alone, så hejhej

FARSDAG

Grattis på farsdag underbara pappa !


TRÖTT

Tänkte bara berätta att jag var duktig å klev upp klockan 6 idag, fika och åkt till stan. Nu ska jag krypa ner i sängen igen och somna om till min skönhetssömn, godnatt igen.


GRATTIS BETAN

Då är man hemma hos betan och firar henne som fyller 19 idag, käka go tårta och annat götta. Ska försöka somna nu, vi får se hur de går, är lite avis på betan som redan sover som en stock.


BE LIKE THAT

Då sitter man hemma i skickja och gör inte ett skit som vanligt, lyssnar på depp musik och tänker mer än vanligt på saker å ting. Ångrar lite att jag åkte hit, inte att jag var här på dagen men att jag stannar över nätterna, bara jobbigt. Men ska in till stan imorgon och hänga med ellinor så då hamnar man i andra tankar som tur är. Ska väl ta å slå på en film och försöka somna till den eller nått, natt.

TORSDAG KVÄLL

jaha, vad gör man nu då? ellinor, sonny och hemå drog för ett tag sen så nu sitter jag och kollar på fråga olle. Ska ta och fortsätta städa lite såhär snart 11 på kvällen, känns att de behövs. Vill egentligen lägga mig å sova så det blir fredag någon gång, men är inte trött. Längtar som fan tills imorgon, då äre fest hos ellinor och utklädnad är ett måste, kommer bli så jävla grymt !

RSS 2.0