har tråkk så ni får nöjja er med det här


sommaren - det finns seriöst inge bättre än sommar! man kan göra så otroligt mycket då. man kan bada, steeka, vara ute långa varma nätter och bara sitta och chilla vi en brasa nere vid vattnet, ja det finns så mycket underbara saker att göra.

bettan - en liten skrutt som gör att man aldrig mår dåligt, man kan bara vara glad och skratta som är dåre när man är med henne. hon brukar få en på det bästa humöret som någonsin skapats här på jorden! har man en person som henne som vän så kan jag lova att de är något man aldrig vill släppa.

att vara bebis - tänk vad allt är lättare att vara en liten bebis, man har nästan inga problem alls. man gör inga misstag, finns ingen avensjuka, man behöver inte sitta och lipa över massa saker. aah att vara liten är det man alltid vill vara igen och slippa all skit som man går igenom nu!


myror - äckliga små kryp som kryper omkring ute på gräset, usch och blä och fy! dom pissar och biter en och ser ful ut, något så smått kan vara så läskigt, dom borde utrotas!

feber - man kan inte göra ett piss när man har feber.. man bara ligger i sängen och känner sig döende, man vill inte äta, inte kliva upp ur sängen man bara vill sova och vakna och vara strålande frisk! pff.. 

mig själv - för jag fattar inte ett skit av det här! :D



ny klänning!

beställde nyss en söt liten sommarklänning från modegallerian :)

 


förbannat

nu har jag blivit sjuk igen.. de är bara för jag orientera när de regna och för att jag bada ihelgen hahah! åker nog på skolan imorgon för de blir ändå bara film och jag slutar 11.40 så de är chill :) måste även p åstan och köpa lite saker till studenten och avslutningen :)
ska gå ner och göra mig lite varm oboyh och mackor nu.
pusss


så sjukt lyckad kväll :)

ja vad kan man säga , hade en sjukt rolig kväll med bettan och rebecca igår , vi svulla, skratta och bada ;D kallt var det i vattnet iaf ( 5 grader ) buhuu.. jag och rebecca satt å sjung och skrek så vi blev alldeles hes hahah!

en rolig sak som hände på kvällen då bettan var att rebecca letade efter bettans telefon för hon skulle kolla om batteriet funkade i hennes tele så hon knuffa på bettan och fråga vart telen var men hon typ bara glode på rebecca, så jag ringde till telefonen och så tog bettan upp den och då la jag på och la ner telen bredvid mig och så plötsligt ringer den och så ser jag att det står bettan så jag sätter mig upp och frågar varför hon ringer mig och så svarar hon bara : men de ringde juh hhahaha .. vi låg i samma soffa , hon är bra vrickad (A) hahha

tack får kvällen iaf :') <3
lite bilder sen gårdagen











rebacca som va sååå bra på patience haha eller inte (A)

stor eldarna här då





fotografering i stan









yeeah yeeah yeeah


nu drar vi och chillar

idag har jag varit i stan med bettan och fotat lite granna så imorgon kommer lite bilder sen dagen :)
men nu har jag och bettan precis fixat oss och är klara för att möta upp rebecca i hennes stuga, så kvällen ska jag och bettan tillbringa med henne där :) de blir en chillkväll och kanske blir första doppet :)
bilder sen kvällen kommer också imorgon :)
maråkes!

jag och olivia är bara för bra på att orientera!

varit ute och orientera idag på skolan med olivia, emelie och sofia, fast mest jag och olivia som kämpa oss genom gyttja och regn (A) kom lite vilse då och då hahah
efter skolan var jag på stan med mamma för att kolla efter en klänning till avslutningen men hittade ingen så jag får kolla om jag hittar någon på nätet. ist köpte jag lite andra grejor :)
fredag nu så ikväll drar jag till bettan :)
hejsvejss

bilder på de jag köpte idag!


nu drar jag...

... till bettan ;)

pajas

varit hemma idag på grund av magen.. men har varit sugen på en smoothie hela dagen men pappa kommer hem med grejer till de typ vid 5, så ist gjorde jag och mamma en blåbärspaj :) mums!
vill inte sitta hemma ikväll så jag hoppas jag kan åka till bettan :)


Ajjjjj

hahaha! ja som jag sa så trodde jag att jag skulle få blåmärken idag och de stämmde nämligen, är sjukt svullen och kan knappt röra vid armen haha, lovar att rebecca allt ska få igen någon dag ;)

min fina arm HAHAHA


rebecca köttar mig! HJÄLP

åhh fy fan! nu har rebecca verkligen tagit ut sin illska på mig, hon har slagit mig, spottat mig i ansiktet och stoppa in sin sur strumpa i munnen på mig :O känner på mig att jag kommer ha MÅNGA blåmärken imorgon!
hon tar en paus nu och pratar i tele som tur är, vill inte att hon ska sluta prata hahah!

men nu ska jag, bettan och rebecca dansa just dance på wii :D dom kan känna sig ägd ;)
pussshej

Mellony - Det är sommar igen



5 sanningar om olivia olsson

* hon är sjukt kåt!
* hon ångrar ett ligg mer än mig ;)
* jag vet att hon drömmer om mig om natten.
* hon tror att hon är smartare än mig!
* just nu vill hon k*****

sug på den du!

huh?

åhh jag vill verkligen bli blond så fort skolan slutar men ändå vill jag vara brunett... jag har ingen anning om vad jag ska göra
snälla kommentera, blond eller brunett?


skojigt värre

nu har bettan nyss åkt hem så nu sitter jag bara här vid datorn och har så tråkiiiiiigt!
väntar på att mamma och pappa ska komma hem så jag får äta tacos någon gång, och sen drar jag på träning.

byeee

bettan en dålig förlorare?

klockan är nu 03.33 och jag, bettan och madde har inte somnat än haha , sitter och tittar på bettan som spelar wii sports och hon bara svär och svär för de går så ont ( eller är de bara hon som är dålig? ) tihi (A) man kan bara säga att hon är en dålig förlorare HAHAHA!
ikväll så kollade vi på instängd 2, sjukt bra film :) tur inte jag och bettan skriker och hoppar till hela tiden (A)
senså satt vi och pratade om massa saker vi gjort och om vad bettan pratar och gör i sömnen haha
neh men nu ska jag ta och klå lill skiten i spelet så hon blir lite surare ;)

godnatt ;*



så sjukt varmt ute

sommaren är äntligen här :D
idag var det så otroligt varmt ute, typ 20-30 grader :) kände verkligen hur skönt det var att det stektee i solen. UNDERBART!

sitter just nu hos bettan och spelar guitar hero (A) rebecca och hennes kille kommer hit ikväll och kollar på film med oss också, trevligt trevligt :)
man får väl passa på och dra nå nya skämt då också hehe ;)

pusss

översvämmning!

fan va mycket vatten de är i sjön nu, åkte förbi bron bortanför mig och de var vatten ovanför båthusen och skit, aldrig sätt så mycket vatten här :O
tänk om de blir mer och mer och mer och mer vatten så hela skickja sjunker bort... kunde de inte bli underbarare om de blev så :') tihi (A)


nejhdå bara skämte till de lite granna :) eller? hmm..


så frääänt :D

nikita och jonathan visade några beatboxare idag, sjukt bra!
älskar båda klippen :')




puhh

sjukt skön träning idag men fett jobbig. märks att man tappat kondisen :s
drar ut och går nu!

hejsvej


HAHA! så jävla roligt



HAHAHAHHAHA
får då inte riktigt fram orden hahah
vi ska säga:

jag: vet du varför blondinerna är så dumma?
olivia: nej
jag: för dom fattar inte skämten

men de blev juh som de blev xD

godmorgon

har precis gjort mig klar nu , ska fika lite och vänta på bussen. sen drar jag på skolan och olivia som jag inte träffat på 2 veckor är äntligen där :')

puss'n

roligt man kan ha ibland

idag har jag varit riktigt duktig , jag har varit ute och gått 3 gånger idag och längden är 4 km så om man ska sätta ihop de så har jag gått 1,2 mil idag :D ska börja att springa några gånger i veckan också snart :)
men iaf idag har jag skrattat så sjukt mkt hahaha de var två saker som var .. ah jag vet inte vad hahha

jag skulle göra mitt fika som då skulle vara varma mackor och när jag skulle dela på dom så tryckte jag ner gaffeln lite för hårt och tallriken stod alldeles vid kanten så tallriken och mackorna flög hahah och jag råka köra in lillfingret i ena mackan och osten i den var skit het så jag brände mig as mkt HAHAHAH fan va ONT de gjorde hahah
sen efter ett tag då jag suttit vid bordet och fikat med alla så börjar vi prata om skolan ..

pappa: kom ihåg att du får åka till thailand om du får godkänt i alla ämnen

jag: ja jag vet.. men jag kommer få ig i engelska

lars: då får du gå sommar skola hehe ;)

jag: jag tänker aldrig gå i de :O

pappa: jo men lars gick juh i det när han var mindre och jobbade upp betygen.. och nu pratar du väl flytande engelska va lars?

lars: ja.. men pappa det var matte jag gick

jag och lars kollar på varandra och börjar as garva HAHAHHA

hahah sjuka lilla tobbe


ingen rubrik

sitter nu hemma med tommy och gör absolut ingenting
det är sjukt varmt ute men de börjar mullra as mycket :s , jag dör om de börjar regna igen..
jag vill bara ut och hitta på något har inte haft så här tråkigt på evigheter. jag och tommy gjorde iaf en kladdkaka som var super god men den är tyvär slut nu :O så vad kan man hitta på här ute i skogen just nu? jo jag vet .. INGENTING!




bilder på söt vovven

söt vah? :')






kanon väder ute

... nästan 20 grader :D
ska dra en snabb dusch nu och sen drar jag ut
chiiiooo

lurven hugo

åhh nu ligger jag och myser med lilla hugo, en liten vovve som vi har fått :')
har tyvär inte tagit någon bild på den idag men det kommer imorgon.

funderar på att sätta på one tree hill och sen sova, sen får jag väl se om jag måste springa ner om lillen ska pinka :O hoppas han sover hela natten (A)

prov suger -.-

fick sovmorgon idag eftersom vi började kl: 10.00 :)
men de började med nationella prov i matte och jag kunde inte ett piss av de .. efter de hade jag nationella prov i engelska ( hörförståelse) och de fatta jag ABSOLUT ingenting av, becca satt å fula sig hela tiden som vanligt haha
efter skolan blev det stan med becca, bettan, tomas och pontus så jag gick och köpte brun utan sol så nu ska jag testa de och se hur de fungerar, då slipper jag ha så mycket foundation ;)


bara för att jag inte har nått att göra

Typ tre år sedan:
Vad hade du för hårfärg - brunett
Hur lång var du – 158 kanske
Vem var du kär i - det har jag ingen aning om  
Hade du nån pojk-/flickvän – tror jag inte
Vad brukade du göra på fritiden – spela fotboll & pingis, vara med kompisar
Vilka umgicks du med – många.. bettan, becca, nikita mm.
Var allt bättre då – kan man väl inte säga
Skulle du vilja gå tillbaks dit – nejh.
Har du förändrats – ohh jah, inte skrattet kanske (A)

Nu:
Vad har du för hårfärg – brunett
Hur lång är du? – 163
Vem är du kär i – alla
Har du nån pojk-,/flickvän - nejh
Vad brukar du göra på fritiden – springa, fotboll, friendsss
Vilka umgås du med – dom jag är med? ;D
Hur ser du ut? – ganska kort, STORT hår (y' 

Har du:

Kysst någon – ja
Sovit brevid någon med samma kön – jah
Sovit brevid nån med motsatt kön – aah
Slagit ner nån – bettan varje dag haha
Ljugit för en bra vän – jah, men ingen hård lögn
Svikit någon – mmh

Vem:

Skrev du senast till på msn – dennis :)
Kramade du senast – fredrik typ
Sov du hos senast – bettan
Vill du vara just nu - någon helt annan
Ringde dig senast – rebeccis

Vad:
Drack du senast – loka
Köpte du senast – minns inte ;D
Gjorde du igår – sov, skola, bettan
Ska du göra imorn – vara med dennis <3
Vill du göra just nu – flytta till stan! 
Åt du senast – eeh kinder
Är närmast dig som är rosa – mitt linne

Kärlek :

Du har sårat nån så den började gråta – aah
Nån har sårat dig så du börjat gråta – mmh

Ärlighet:

Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – ja
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – ja
Jag har smugit ut utan lov - hos bettan? haha
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – ahh
Jag har en hemlighet som ingen vet om – typ inte
Jag har fuskat i ett spel – vem har inte?
Jag har struntat i ett prov – kanske ;p

Dåliga Tider:

Jag har skadat mig sjäv – inte med mening då
Jag har druckit alkohol – mums jah
Jag har tagit medecier mot drepression – nejh
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – nix
Jag har vaknat gråtande – jah
Jag har somnat gråtande – jah

DÖDEN:

Jag hatar begravningar -  mycket
Jag har sett någon dö - nejh
Någon du har känt som nyligen som dött - mmh

snodde den av olivia ;)


alla har sina sidor ;)

suttit och pratat med rebecca i typ 2 timmar nu och har mest bara skrattat :D hahah

fick hjälpa tommy att hitta kläder till dansen han ska på ikväll och de var ett av de svåraste jag gjort, han har fan inga kläder som passar in för dans ;D
och snart drar jag och mamma in till stan för att kolla på skor och sen köpa lite saker åt söt hunden som vi ska hämta på fredag :')

haha snygg bilden som abbe tog ;)


kom fram nu sol och värme

sitter och kolla genom massa bilder sen i sommras då jag och familjen var i uddevalla, saknar det stället sjukt mycket
det här bilden ger bara minnen på hur underbart väder det var varje dag och hur kul vi hadde :)
jag vill verkligen ha sommar NU!

brorsorna haha

roligt juh

igår var det en liten städ dag för mig och när jag skulle städa vid sminket så fanns de lite roliga saker som RÖTT läppstift, passa inte i de men var tvungen att testa hahah , satt även och väntade på bettan så jag tänkte att jag skulle fula mig lite och klä ut mig , så jag drog fram nå konstiga kläder, fixa håret och sminka mig lite
de blev juh som de blev.. stiligt ;)

här är då lite bilder sen igår haha






vad ska man skriva

imorse vaknade jag av att det var någon som hammrade ute på huset, jag brydde mig inte så mycket om de men de gjorde min brorsa haha , han hade legat på sitt rum och undrat vad det var som lät, han trodde det var jag som låg och stampade med foten i golvet , han gick och öppnade min dörr och frågade vad de var som lät då sa jag bara att de var någon som var ute på huset och hammra, fast de tog ett tag innan jag fatta vem det var, kollade ut och såg att de bara var snickarn som var här hahha ..

är fortfarande sjuk så har kollat på film nästan hela dagen och ätit nudlar och drucke cola :')

min frukost (y'

sjukk...

feber, huvudverk och svullen hals (y'  suck..


RSS 2.0