WOHOO


GODMORGON

Godmorgon världen, här sitter jag trött som ett svin. Ska snart dra iväg å städa 7 trapphus och sen är de klart för idag. Blir väl hem å packa lite när jag är klar och sen vidare på match. Skönt att man bara jobbar 4 dagar den här veckan, midsommar på fredag juh. Blir att dra iväg till luleå då å hälsa på madde å arre, skojjj. Neh men jag tar väl å går till trapphusen nu då, hejhå !


MYCKET PÅ G

Wohoo, är så glad just nu. Allt känns bara så himla bra. I förgår fick jag mig ett litet förskott på min 20års present av mamma och pappa, en ny bärbar dator och en photoshop grej till, sooom jag har längtat. Världens bästa föräldrar !! Åsså flyttar jag å seth snart. Mindre än två veckor kvar nu, vi får flytta redan den 27, skööönt. Åsså fyller jag 20 om 41 dagar, längtar efter mycket nu, hehe.
 
 

VILKET JÄVLA LJUD

Fy fan vilken hjärtattack jag höll på å få idag.. Skulle städa i M huset åsså vare låst, så jag tänkte hmm.. Jag kanske har nyckel hit. Så jag testade nycklarna och baam, så passa en. Jag låste upp och tänkte gå in och typ 2 sek efter jag öppnat dörren så går världens jävla larm. jahopp, tänkte jag.. VAFAN HÄNDER NU DÅ??!! Sprang som en idiot ner för trapporna och knacka på en dörr där en tjej kom ut. Jag berättade för henne vad som hänt. Hon kolla på mig som om jag va dum i huve åsså sa hon, jaha, men jag vet inte hur man stänger av.. Och precis där kom räddaren i nöden upp för trapporna och stängde sen av larmet. Pjuuu, trodde fan snuten skulle komma där ett tag, Hahah fan va de lät. Bra där sara !


Blaaaa

Wohooo, äntligen tisdag och slutar snart jobba. Imorgon och på torsdag är jag ledig, sköööönt . Lillen tar även studenten imorgon, så då blir de go mat å go dricka !

Precis när jag skrivit det där så ringer dom och säger att jag ska jobba från morgonen imorgon, faaaan.. Men lär väl sluta halv 9 iaf..


MÅNDAG

Då har denna vecka startat å jobb jobb jobb.. Hade iaf en sjukt rolig helg. Hade match i fredags i värmen och sen drog jag till körfältet till några och fick ta mig en kall öl. Lördagen drog jag till bettan å jävlar va kul de va. Yx kastning å lite öl, mer blev de dock för gubbarna, haha ! I söndags färga bettan håret på mig å sen blev det en ridtur, 100 årsen sist typ, åhh fan vad de känns i röven idag kan jag säga, haha .


RSS 2.0