NYTT


Hängt med kajsa nästan hela kvällen. Vi drog på stan ett tag och jag tog å köpte ett linne å ett pannband, fick även ett par inne fotbollsskor av farsan :D, Sen har vi mest suttit hos mig å chilla. 

Farsan ringde nyss och sa att david beckham börjat spela för paris, eller ska börja spela med dom iaf. David och Zlatan i samma lag är inte illa, nu väntar och hoppas jag på att Ronaldo också ska byta dit. Blir förmodligen en resa till paris något när dom har match där, galet.


FIN FINT

Åhhh de går så jävla bra nu, känns som jag jobbar nästan hela tiden, wohoooo. Nästa vecka blire till å köra sten hårt med teorin till körkorten, nu jävlar ska jag ta de där jävla körkortet. Skulle vara så skönt att ha det, åsså slipper jag allt tjat om att jag ska ta det, haha.

LITE HÖGRE, MYCKET SKÖNARE


Då har pappa och mamma äntligen varit hit med min nya madrass, dom drog på ikea och då passa dom på att köpa en. Känns som den blev så sjukt mycket högre och ser lite små fult ut när den är så hög i min lilla lägenhet, haha. Men men, den är iaf himla skön och de är juh de som räknas. Inge mer fjädrar som låter så fort man vrider sig heller, SKÖNT !!


SUSSA SUSSA

Då va jag här igen, ingen aning om vad jag ska skriva som vanligt, men känner bara för att skriva nått så de blir som det blir.. Sitter iaf och kollar på oth nu som vanligt, gruvar mig för att lägga mig i sängen, blir så ensamt efter seth sovit här i tre nätter och nu är jag alone, hatar att sova själv.. Åsså vill jag hem, åsså vill jag till bettan, hoppas på att få vara med henne i helgen (ska vara med henne i helgen, på lördag), fast hon vet inte riktigt om det än förän hon läst det här eller att jag ringt henne, hehe. Så nu ska jag väl lägga mig på golvet, döda magen med lite situps å grejs, sen blire sängen.. Zzzz..

TORSDAG


Sitter hemma hos seth just nu å han spelar nå skjut spel som vanligt alla killar spelar, verkar suga iaf. Vi ska väl åka till mig om ett tag, kolla på nån film eller nått, får väl se vad som händer.


ÄNNU MER JOBB

Det går bara bättre och bättre nu. Samtalet jag fick kan jag säga var positivt, fick ännu mer jobb och börjar jobba på ett hotell imorgon, sökte dit för längesen och nu ringer dom, sjukt jävla glad är jag nuuuu.


SÅ TRÖTT, VILL SOVA, MEN DE GÅR BRA NU

Då var det jobbpasset slut för idag och jag är så sjukt trött, vågar inte somna till än, får snart ett samtal från ett annat jobb och hoppas självklart de är nå bra dom säger. Hoppas på mer jobb :D. Sen vid halv 12 kommer pappa in med hugo, då blire omöjligt att sova.. blir iaf hundvakt tills imorgon. Nu blire väl nå avsnitt av oth så jag håller mig vaken.


KALLT

Kan juh inte direkt säga att de va varmt när jag kom hem till lit idag.. Inte så varmt just nu heller. Men måste ändå åka till stan om ett tag eftersom jag jobbar imorgon, blir iaf lite varmare då :)


MER JOBB + FIKA

Har fått mer jobb, wihoo. Var till chefen idag och lämna nå papper och fick även lite jobb på köpet, första dagen på ica valla börjar imorgon bitti, skönt. Tog och små fika lite med pappa efter jag varit där så kan juh inte mer än att säga att denna dag börja kanon.


UGGLA

Då va lilla natt ugglan fortfarande vaken, tränat lite och ligger just nu å kollar på oth, går verkligen inte att slita sig från de. Har även en granne som ligger å dunkar i väggen, usch.. Dra ut sängen från väggen tack. Nu ska jag kolla klart på det här avsnittet och sen försöka sova.


FOTBOLLEN IGÅNG

Då har äntligen fotbollen satt igång, första träningen idag och jag vart helt slut, märks att man har fått dålig kondis. Har inte spela på typ 5 år så känns så skönt att börja spela igen. Mycket träning de ska bli nu !!


GOD MORGON

Klockan är nu 05.30 och jag är så sjukt sugen på att krypa ner i sängen igen, har knappt sovit något inatt.. Får vänta tills klockan 10 då jag slutar, längtar redan.


NYA NAGLAR


Då kom man precis hem från rebban, hon har fixat min naglar, blev sjukt nöjd. Nu slipper man dom fula gamla naglarna ett tag, haha.


LITE NATT TRÄNING

Då var klockan snart 02.00 och jag har bara blive lite trött, har kört ett litet träningspass såhär på natten. Finns de inge annat å göra så gör de inte, hehe. Känns skönt att tränat å ätit hyffsat rätt sen nyår, ska väl börja köra på lite mer nu så man får se nå resultat om kanske 2 månader, får hoppas iaf. Nu ska jag göra mig iordning för att krypa ner i sängen.

FÅR ROA MIG SJÄLV IKVÄLL


Hallå hallå
Fan vilken bra start på veckan det har varit. Fick sällskap av olivia och sonny igår, vi kolla massa film, skratta å prata, riktigt kul att dom kom. Idag har jag haft fullt upp med å städa och även gjort mig en riktigt god middag. Senare nu mot kvällen så tog jag å kajsa oss en lite promenad och sen har vi suttit hos mig å kolla massa roliga klipp. Nu är jag ensam å försökte kolla en film, åsså gick de inte... Så sitter å har lite halv tråkigt, hehe. Längtar tills imorgon då min fina pojke kommer hit å gör mig sällskap ett tag. Nu ska jag göra nå annat, hejsvej !


SKIT LIV

Ligger i sängen nu och hatar mig själv. Att jag gick fel jävla linje, fast jag kom inte in på nått annat.. Att jag inte har körkort än och att jag inte har ett riktigt jobb. Vill ha ett jobb med en hyfsad lön så jag kan flytta nån gång.. Men vart fan ska man gå å söka då??!! Känns just nu som jag bara vill ligga här i sängen å önskar att nån kommer och säger "hej, du har fått ett jobb", de är bara å drömma, haha. Tur jag åker till Bettan imorgon så man kommer på andra tankar.. Godnatt !!!


TRÄNING = ONT

Fy helvete vilken träningsvärk jag har, märks att man inte tränat på länge. Kan juh knappt gå och måste ligga som en pinne i sängen, vrider man sig så lider man juh, huvva. Men skönt att se känns ändå, då vet man juh att de tog lite, hehe. Neh nu blire som varje kväll här hemma i skickja, film !


EN DAG ÄR EN DAG

Då var man äntligen hemma i skickja igen. Har jobba lite och vare med seth hela helgen åsså han jag vara med olivia torsdag och lite på fredagen, längesen man träffa den go tösen, hade riktigt kul. Vet inte riktigt vad som händer i veckan, vill vara här hemma så mycket som möjligt, ska tränaa och sen vet jag inte. Funderar på om jag ska in till stan något. Ska vara med kajsa lite och sen bjuda hem sonny å emelie på kaffe, dom verkar lite sugna, hehe. Hinner juh även städa lägengheten lite om jag åker in. Ajaa, ska väl kolla på nån film nu eller nått, mamma sover och tommy lär också snart sova så finns inte så mycket annat å göra..

FREDAG UTAN DANS

Hopp, då var det fredag och jag kan inte åka på häggenås dansen som jag längtat efter sen sist de var.. nej nej, jag ska upp och jobba klockan 06.00 imorgon, fy fan. Får väl vänta i 1 år till då. Som tur är så kommer seth hit om ett litet tag å gör mig sällskap inatt, mys.

RSS 2.0