FÄVIKEN

kom hem från fäviken idag. har varit där med bettan, madde, olov, oskar, andreas och victor sen i torsdags kväll, fast oskar, andreas och victor kom upp på lördag kväll och slog upp ett tält bredvid våran husvagn. hahaa, helgen har varit helt sjuk, jag och bettan trodde inte att vi skulle klara av att dricka i 2 dagar men vet ni vad, de vart 3 dagar ist, duktigt haha. hade så sjukt trevligt och träffa madda roliga människor där, så fäviken fick ett stort plus av mig. men efter den här helgen är men inte så kry, så vi avslutade våran fäviken resa med en kebebrulle och drog till ett fint ställe och bada. tackar alla för en kanon helg :)
tyvärr har jag inga bilder, tråkigt jag vet.. men hade inte med mig någon kamera

Strååket

hade en kanonkväll ute på stråket igår med magnusson, haha faan va kul de va, skulle nästan kunna skriva en bok om den kvällen men då skulle de mest stå "hahah" i den :)
nu har jag precis fixat klart mig så ska jag käka och sen drar jag in till stan och möter upp kajsa så blire stråket ikväll med, wiiiiiiiiie ! ;)

Bettan singing on the phone

telefonen ringer och tommy svarar. han kommer mot mig och säger att det är till mig och jag frågar vem det är, han visar med läpparna "bettan". han her på högtalaren och ger den till mig.

jag: hallå
bettan: jag må hon leva, jag må hon leva
jag: hahah vänta
bettan: ?
jag: jag hade på högtalaren
båda: HAHAHAHAHAH

HAHAHHA jag döör !

NU ÄR JAG 18 ÅR, WIHOOO

bjuder på fuckface, bara för att jag får göra som jag vill nu, mohahha

2 TIMMAR OCH 40 MINUTER KVAR

SEN ÄR JAG 18ÅR, WIIEE
snygg bild, jag vet

18års fest

Igår hade jag 18 års fest hemma hos mig och f*n va kul det va. mycket dans, skratta och ett himla flumande. kvällen var kanon tills man inte minns något haha. neh men de är väl inte så farligt dagen efter, bara hur mycket ånges som helst och massa annat men de är väl inge farligt? JO DE ÄR DE ! skit man dricker så man blir helt borta, men man kan juh inte låta bli när det är så gott :D men nästa gång behöver de inte bli så mycket hihi. tackar alla för en kanon kväll och snygga presenter jag fick ;)
på bilden här ovanför ser ni vad jag fick av bettan, madde och rebecca i present haha

Inbrott?

vart jag lite rädd nyss eller. skulle ner och ta ett glas vatten men när jag är alldeles vid dörren så ser jag att den innersta dörren är öppen och vi låser alltid den men inte den yttersta, jaja.. SHIT !! tänkte jag, nu jävlar är det inbrott i huset. jag blev såklart livrädd och sprang upp till brorsan som var vaken och frågade han om dom bara hade låst ytterdörren och som tur va så hade dom de, hahah . fatta läskigt de va när jag kom ner och den stod helt öppen :O

Tråkig onsdag kväll

tjabba tjabba !
idag har jag åkt en långtur med bil bara för att jag råka säga fel ställe så fick vi åka typ 7 mil extra, hehe. inte alltid så lätt att hålla reda på vad alla ställen heter ;) . ajaa, nu ligger jag i sängen och gör precis som jag gör varje kväll jag är hemma, alltså INGENTING.. ska he på en film tror jag och sen sova. pusspuss

Sorry

vet att jag är sämst på att uppdatera men de skaaaaa bli bättre !

Godagens

hallå allihopa !
har inte så mycket att skriva just nu, men jag ska väl ta och träna och ducha nu snart för sen drar jag till bettan.
ikväll ska vi se troll hunter , heh norsk rolig film typ.
puss

Ny träningsplats

vilken dag.. har typ bara burit möbler.

brorsan skulle ha med sig massa möbler till honom och då tog han min soffa, matta och bord så mitt rum är typ helt tomt nu känns det som. fast som tur är kommer jag få nya grejor när jag flyttar. men jag är juh ganska smart så kom jag på vad man kan använda den där tomma ytan till, damdadadaahhh.. en tränings plats, jag tog fram ett liggunderlag och satt på musik och börja träna, värsta biffen snart då, hehe.


Something else

åhh, är jag lite mätt du eller? har knappt ätit nå godis men ändå känns det som jag ätit hur mycket som helst. orkar knappt träna ikväll för jag är så mätt, så imorgon får jag kliva upp tidigt för att hinna träna och duscha innan jag ska hjälpa till att flytta tommys grejor till hans nya lägenhet. han fick flytta in i sin först den lilla skiten haha, men han bor bara i lit och jag flyttar till stan snart, längtaaaaar. nu ska jag nog lägga mig och kolla på nån film eller nått. nattii

Mmmm, ganska sjukt äckligt gott


Norge del 1

äntligen kommer vi till norge resan. vad kan jag säga mer än att jag inte ångrar en sekund av den helgen, hade så sjukt roligt. så mycket som man skratta under resan tror jag nog aldrig jag och bettan har skrattat på en helg för haha. på resan dit satt vi och lekte nån lek, sjung och skämta. som tur var så såg inte conny och olov allt vi gjorde där bak, fula oss så sjukt mkt. när vi var framme åkte vi runt och kolla lite och sen åkte vi in på ett litet ställe och käka och satt upp tältet. vissa somna juh nästan på en gång (bettan haha) men vi andra låg och skämta och skratta. dagen efter så åkte vi trollstigen, de går seriöst inte beskriva hur otroligt fint det var där. bilderna man får ser nästan helt värdelös ut jämfört med verkligheten, helt otroligt. tog ett bra tag och ta sig igenom allt, vi stanna på lite ställen och kolla och fota. en kanon helg var det.

Bara älskar den här låten


Var beredd på regn imorgon

känslan av att du kommer krypandes på mig över täcket gör mig så j*vla förbannad, din äckliga spindel. va tvungen att döda han med fingret annars hade han smitit och då hade jag inte kunnat sova. nu känns det bara som det kryllar av sprindlar under täcket, uschhh ..

Dags att gå ut nu

hallå där folket. känner mig lite konstig idag eftersom jag typ vill ha vinter? eller nej fan, jag vill bara ha vintern för jag saknar att ha det mörkt och mysigt. tro inte att jag inte vill ha sommar, för det vill jag mer än allt. men jag blir bara så jävla less på dom här äckliga flugorna som finns.. dom följer juh efter en så fort man går någonstans. jag kan knappt stå och kratta i 2 minuter tills det är en broms som flyger runt mitt huve hela tiden. haha jag vet att flugor inte är farlig men man får vara rädd för dom ändå, eller huur?? jag har inte kunnat gått ut och gått i dag för att solen har varit framme hela tiden och då är alla flugor framme. så jag passar på att gå ut nu när det är lite svalare ute och solen inte ligger på hela tiden. hehe have a niceh kväll !

Lite från Norge

har varit i Norge över helgen med bettan, olov och conny. haft det helt underbart. tänkte inte skriva så mycket om resan just nu, tänkte göra det när jag har bilderna. men en sak finns det att säga just nu, när vi satt i bilen och lyssnade på norska radion så kom en helt fantastisk låt " hakuna matata " på norska, haha så sjukt bra. får se när inlägget om norge resan kommer upp, sålänge bjuder jag på hakuna matata.
spola fram till 2.40

RSS 2.0