plugga natten lång

jahopp, denna kväll/natt kommer bestå av att plugga, måste verkligen bli klar med så mycket som möjligt. Undrar hur detta slutar..

plugga lite

Har suttit och pluggat nu med sonny typ sen vi sluta skolan. Gick väl helt okej fast vi inte fatta frågorna så mycket, eller aah.. de va väl jag som inte fatta dom haha. Ska iaf göra klart dom sista lite senare ikväll. Sitter just nu och väntar på att ellinor ska höra av sig så vi ska dra ut och kika lite, var något på österäng för alla på jb, så får väl se vad det är. puss

vad ligger det i?

Allt känns så jobbigt nu.. stressad med skolan, vet inte om betygen sätts imorgon eller på söndag och jag har hur mycket som helst kvar. Går inte ens att koncentrera sig på nått, massa saker som snurrar runt i mitt huvud just nu. Vill bara att de ska bli helg nån gång så jag kan va med vännerna och tänka på annat, så sjukt skönt kommer det bli.

firande hos kusin

Igår drog jag och mamma och firade min kusin som ska fylla 25, blev massa skratt, fråge grej och grillat. Hade en riktigt trevlig dag/kväll och tur med vädret hade vi verkligen. Senare på kvällen så drog jag hem till bettan med henne, madde och olov. Vi drog en sväng till stan och sen blev det lite dans i aspås och tillslut blev det björn safari, men tyvärr såg vi igen. Blir väl nästa gång får man hoppas.

cross och fin väder

Lill brorsan tog och köpte sig en cross idag, skit unge som ska köpa nytt hela tiden, fast de är juh bra för mig också, får man juh testa lite olika ;). Har iaf varit kanon väder idag, legat och stekt mest hela dagen men såklart tar det aldrig på mig.. men men, någon dag kommer det väl lite brun färg.

sommaren är här

tjena tjena, blev en tidig morgon för mig fast jag börjar 12.20 idag. Sov hos bettan inatt så åkte in med madde imorse, har även tvätttid och kunde bara köra 2 maskiner för mitt tvättmedel tog slut.. Igår var det en helt underbar dag, äntligen är det sommar ute. Lika fint idag, perfekt eftersom kajsa bjuder på middag idag och sen blire utgång, fast själv blir man nykter. ha en bra dag !

....

Att en endaste sak kan förstöra så mycket, hade juh verkligen sett fram imot den här sommaren. Nästan ett halvår och jag fick äntligen träffa dig igen och sen säger de bara poff.. kom hem snart ! ♥

mycket på gång nu

God morgon !
sitter nu hemma och väntar på att tiden ska gå så jag kan dra på skolan. Efter skolan kommer bettan hit och fixar och trixar med mina ögonbryn eftersom jag suger på de själv. Sen blir det ikväll för att sy till min studentklänning, är så sjukt nervös över hur den kommer se ut när den är klar. Imorgon är det även bal så är äckligt nervös till den, haha. Mycket nu.

byta stil?


Fy fan vad jag älskar kill kläder, nog de snyggaste kläder som finns. Tur man har bröder man kan sno av, hehe.

cruising igår

Igår var det cruising som jag, bettan, madde, kajsa, olov, tomas och pontus drog och kolla på. Hade en grymt rolig kväll och mycket snygga bilar fick man se. Älskar den sista bilden där man ser pontus längst bak i fönstret, sitter och vinkar så fint, hahaha !

bal

Igår var det bal och alla var så otroligt fina. kajsa var här och blev fixad av sin morsa och blev så sjukt fin. Om någon dag är det min tur och jag kommer vara så sjukt nervös haha. men det lär väl gå bra ändå.

då var jag här igen

tjabbaa tjenaa, nu är jag tebax här. Kom hem i tisdags på eftermiddagen, riktigt skönt måste jag säga. Hade det så otroligt härligt i paris, kanon väder och allt, rena sommaren. Blev lite shopping och sen gick vi nästan resten av tiden för att "undersöka" paris eller vad man ska säga haha. Värst av allt var väl flyget, hatar seriöst att flyg, usch.. men men, det gick juh bra iaf :) kommer komma upp lite bilder senare när jag har tid. fullt upp nu sen jag kom hem, va ut i onsdags, igår hängde jag med bettan och gänget och ikväll ska jag ut igen. Ska även säga grattis till min vän sofia som fyller 19 idag. ska dra och sjunga för henne senare, heheh.. pusss

snart bär det av till paris

jahopp.. då är de här sista inlägget nu för någon dag då kanske, vet inte om de finns internet på hotellet, annars kommer de väl upp något inlägg lite då och då. Sitter juh nu och väntar på att pappa som slutar vid 9 och ska då åka med honom hem till lit. Sen blire väl att sova eftersom man ska upp vid 5 och planet går 7, jobbigt. Längtar som fan tills vi kommer fram imorgon, hatar att flyga så jag hoppas de går fort. Hörs någon dag, byeee

helgen

godagens, har nästan precis kommit till stan efter att ha varit med olivia och sanna. Blev ingen praktik idag så jag och olivia har haft sovmorgon och sen har vi bara tagit det lugnt. Har typ inte suttit vid datorn något i helgen så därför det inte kommit upp något inlägg. I lördags vart det iaf helt andra planer än vad de skulle. Skulle egentligen dra på nälden dansen men ist så drog jag, bettan och madde fört till daniel och där bestämde vi oss för att dra till vemdalen. Efter nån timmes åkande så märkte vi att vi kört 10 mil fel, haha så de va bara vända och åka tebax den där svängen. När vi kom dit drog vi till en stuga där en kille vi tog upp på vägen bodde och vart där i nån timma, sen vid typ 4 på natten så drog vi hem, haha de va juh som de va. Sen söndagen finns det inte så mycket att skriva om, va mest hemma och sen på kvällen drog jag till olivia :). ajaa, ska försöka plugga lite nu. puss

puta med läpparna?


Hahah, sitter och kollar igenom massa bilder på mig själv och upptäcker att jag putar med läpparna på nästan varje bild. Vet inte varför jag gör de, men de är väl en vana man har när kameran kommer fram eller vad man ska säga, haha fult. Får väl börja med att räcka ut tungan eller le? haha fast då blir ni nog rädd.

skönt med helg

Då sitter man på skolan för första gången den här veckan, börja med att olivia hämta upp mig och vi drog sen på maxi för att handla lite och sen drog vi på skolan. Har inte så mycket att göra här, vill bara sluta. När jag kommer till lägenheten så är förhoppningsvis min lampa och mina rullgardiner uppe, mamma, pappa och lill brorsan är där och fixar lite. Sen innan vi åker hem till lit så blire kina maaat, fett gott !

torsdag torsdag torsdag

Idag har det väl inte hänt sådär mycket. Vart ingen skola heller eftersom jag inte kände mig så kry. Har mest legat och kollat på 90210, så sjukt bra serie. Kajsa ringde när hon var påväg från skolan, hon skulle hit så hon köpte med glass till sjuka mig, hehe. Sen skulle vi egentligen gå och köpa en macka på gouter men de blev sibylla ist och sen köpte vi lite godis, nyttiga vi är.. hahah ! Nu ska jag väl lägga mig och kolla på bb, sen blire nattinatti.

Ikea och smått å gott

Har varit en sjukt jobbig dag idag, blev ingen skola för är sjuk så har legat i sängen och kollat film halva dagen och sen har jag städat upp sen i fredags, såg fan förjävligt ut här haha. Brorsan kom förbi en snabbis med lite mat och cola, så de va skönt. Snart ska jag väl bara hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och vänta på att bb börjar.

Igår var jag iaf på ikea och handlade lite saker till lägenheten, äntligen har jag rullgardiner, farsan och morsan kommer hit på fredag och sätter upp dom, wihooo. Kanske inte va den bästa dagen att gå på ikea på då.. bakis och sjuk samtidigt, haha inge vidare kan jag säga, men är nöjd ändå. Och juste, bara 7 dagar tills jag drar till paris nu, LÄNGTAAAR !

min valborg

Min valborg blev riktigt lyckad. Började med att jag, kajsa, mattias och oliver drog och köpte mat och satt hos mig och käka sen drog vi ut och satt oss utanför mig, hade tur att de var fin väder. Fast de börja juh blåsa efter ett tag och då drog vi in och sen kom det mer och mer folk hit också. Efter lite festande hos mig så drog vi på stan och röjde, haha sjukt kul hade vi iaf. Hoppas ni andra hade det bra också.

RSS 2.0