klippning

har nyss klippt brorsan ! vet inte hur de blev just nu eftersom han nyss har tvättat de och är helt ofixat.. får hoppas med tur imorgon att de vart bra (A) hahhaa !
när jag klippt klart sa han..

tommy: fan jag ser juh ut som en bög, du klipper som en hora!!!
jag :     :O
tommy : nerrå HAHHA


de är tacken de.. tack tommy.. hahha ;)

rubrik va de ju också .

sitter just nu och gör ingenting, mamma och pappa jobbar och tommy åkte nyss iväg så är helt ensam ! ska nog ta och träna lite kanske, de behövs hahah . märkte att jag fått sämst kondis idag när vi spela fotboll på idrotten, flåsar som en häst .. (A) men har börjat ut och springa nu och så, så de blir väl bättre sen :)

blir en liten bild också ! tycker de är tråkigt med inlägg utan bilder (A)

inte hoppa ! :O

min dag lite snabbt

kom hem från skolan ( efter ha väntat på pär i 4 timmar ), käka lite, sen somna jag och vakna klockan 20.00 så gick och duscha och nu ska jag sova för jag är sjukt trött !

måste bara berätta att när jag och pär skulle kliva på bussen så tog jag han på armen och sa "pappa" hahah jag skulle säga pär men de blev lite fel, jag kolla på pär som en idiot och börja as garva !  HAHAHAH .
Godnatt <3


nytt kort

har äntligen fått mitt sim-kort så nu saknar bara en ny telefon, lånar mammas medans (A) har fortfarande samma nummer men har då inga kontakter så tycker dom som har mitt nummer ska skicka ett litet sms med ert namn så jag får era nummer också :)

idag blev de ingen skola för mig så ist så har jag leggat och kollat på one tree hill och myst lite :) och nu får jag se vad som händer !
hörs pusss

underbar dag

hahah ja vart ska jag börja.. kan säga att jag haft en sån sjukt rolig dag idag, tror jag aldrig skrattar så mycket på skolan som jag gjort idag :') var så sjuka saker vi prata om så jag vet inte vad ! hahaha .. efter skolan träffa jag bettan och vi prata om lite saker som hänt ( roliga saker alltså ) hahah så jag skratta ännu mer! sen kom jag hem och då vart de god mat och sen tårta eftersom vi fira mamma :) sen så har jag t.o.m vare ute och sprungit idag, jag klarade mycket längre än jag trodde :O pratade med bettan medans eftersom jag inte vågade springa i mörkret (A) .. och nu ska jag nog lägga mig och kolla lite på one tree hill och sen sova :')
nattinatti <3

Grattis mamma :)

vill säga Grattis till min underbara mamma som fyller år idag ! :) <3


grattis

Grattis till http://blogg.imps.se/ som blivit veckans blogg ! :)
tycker de är härligt att hänga med hur dom bygger ny huset ! :)

ny header

har fixat en ny header nu, måste juh byta lite då och då juh :D ellinor va tvungen och hjälpa mig med lite grejs som jag inte fatta hahah ! ( lite trög jag ) .

vilken natt

ingen lust att skriva så mycket nu .. men måste bara säga att natten var så sjukt rolig, mycket niceh och roligt folk :) bara de att jag tappa bort min mobil så nu har jag ingen :'( de suger...
neh ska typ sätta på en film och mysa lite nu
pusspuss


härligt värre ;)

idag har jag hängt med ellinor hela dagen, vi var upp till stoffe ett tag och jag måste bara erkänna att jag är bäst på att jonglera :') hahah ! och imorgon är de fredag och jag är så jävla pepp på fest hos ellinooooor ! :D ( önskar du också kunde vara med olivia :( <3 ) så nu ska jag snart lägga mig så jag kommer upp och orkar med morgondagen, som tur har jag bara matte och slutar 11.30 :)
natti söta små barn ! <3

ellinor



var med på


nu kör jag en veckans blogg och de blir bara av om de blir iaf mer än 5 som vill vara med ;)
så bara kommentera namn och bloggnamn så kommer de upp på söndag !

hehehe

jag är helt off just nu .. vet inte vad jag ska skriva eller nått .. vad ska jag skriva om?  ska försöka bli bättre med inläggen också för dom är alltid så korta (a' hahah
puss


hej alla

nu ska jag nog lägga mig och kolla på någon bra film om jag hittar nån.. blir ingen skola för mig imorgon heller, känner mig inte kry på de ! och jag måste hitta nån som sover hos mig imorgon kväll för jag vill inte sova ensam och jag vågar inte sova själv hahah  .
Godnatt !


städaaa'rn

har varit hemma hela dagen idag så då har jag passat på att städa mitt lilla rum :) känns mycket mysigare och skönare sen när man ska sova ! :) men nu har jag mitt större rum som jag måste städa.. 
pusssu !


svar på vad låten heter !

låten heter " Cher - Belive (Flowtex radio edit) " :)


jag verkligen hatar ...

att vara ensam ...
att sova ensam ...


20/9 - 2010

sitter nu med en bettan och olov hemma hos olov och chillar lite :D ska väl kanska snart fara hem och göra... hmm? ingen aning. är sjukt trött så de kommer nog bli en tidig kväll för mig ! :)
hörs senare . pusss

ett mästerverk ! hahaa


nu är jag trött

hopp nu är det sista natten här i sundsvall, kommer sakna sängen för den är sjukt skön tycker jag :) men de kommer bli underbart att komma hem ! :O men nu ska jag lägga mig och sova och internet lär gå ut snart så då finns de ändå inge att göra så lika bra att Zzzzz..
Godnatt ! <3

allt är möjligt. eller hur? :)


dag 2 i sundsvall

idag har jag varit nere på stan, på birsta och inne på ikea :) har juh iaf nära till stan eftersom vi bor på hotell mitt i smeten köpte mig lite puder och en mössa där ( börjar juh bli kallt ute, buhuu ) sen så vart de birsta och då köpte jag lite saker till ! ikea vart de mest bara lite snabb koll för ska dit imorgon och köpa massor ! haha .. och imorgon åker jag hem :') sköönt !

halsduk från bik bok


puder och mössa från cubus


midjeskärp från gina


leggings från jc

såhär kul har jag i sundsvall -.-


sundsvall

sitter just nu i sundsvall och har precis köpt internet som tur är !
tror jag höll på att dö idag när jag åt, har nog aldrig ätit så mycket :O en plankstek och sen glass och grejs till efterrätt :) håller på spricker .. hahah ! egentligen önskade jag att jag åkt hit nästa helg ist för de händer mycket kul där hemma nu :( och här händer de ingenting just nu .. väntar bara på morgondagen nu !
pusshej.

hotellrummet ( delar med lillen )


haha matbordet?

packat och nästan klart

nu har jag nästan packat klart allt, bara lite smågrejor kvar som jag lägger ner imorgon :)
och nu är jag så sjukt trött så nu säger jag godnatt ;)


jag har inga bilder !

sitter nu och har foto A , de är nå bilder man ska lämna in men jag har inga bra så jag kan inte just nu ! men vi ska snart dra och käka lunch och sen blir de idrott. drar sen till bettan och fotar lite !
pusshej


onsdaaag

neh nu börjar de närma sig slutet av denna kväll, ska snart krypa ner under täcket och sen he på en film :)
morgondagen var igentligen planerad att jag skulle med bettan hem men kom på att jag måste hem och packa ist för på fredag direkt efter skolan drar jag till sundsvall och blir där under helgen :D de dåliga är bara att rebecca och christian åker hit när jag ska dit :( men dom får man ta och träffa en annan gång ist :)
Godnatt :*


trött.

faaaaaan va tråkigt jag har nu ! sitter hemma och gör ingenting.. och idag sluta jag klockan 11.30 och efter de så satt jag i stan och vänta till klockan 16.25 för att vänta på att bettan skulle sluta ! hahah drygt men min egen vilja . tror nog att jag ska träna lite nu faktiskt, för måste sätta igång med träningen så man kommer iform och får bort knu**hantagen ;D
puss


sorry ellinor va tvungen att sno bilden på oss (A)

en ful film ! HAHAH

lite ful klippt film ! hahah , de är sen jag bettan och madde var ute och fota som det blev lite filmning också. inte så bra kvalite men de får ni fan nöja er med :D hoppas ni har bra humor bara ;)
HAHAHHAHAHAHAHA


vad ska man skriva !

sitter nu hos en bettan och gör inget speciellt än :) vi ska nog ta och fixa filmen så den blir klar någon gång så ni slipper sitta och vänta på att den ska komma ut :) har sakt de förut men nu tror jag att den kommer ut ikväll :)
pusshej


god morgon

jahopp då va de morgon igen ! har nyss fixat mig och väntar nu på att pappa ska bli färdig så han kan skjutsa mig till skolan ..
pusss


lite bilder !

nu kommer bilderna sen jag, bettan och madde var ute och fota ! men de blir bara några få bilder eftersom vi seriöst inte såg normal ut på en ända bild hahah
pusss









såja

tyvärr blev de ingen film igår eftersom jag verkligen inte hade humör för de .. och nu kanske förstår varför !
men sitter och fixar lite på filmen nu så lägger upp den så fort den är klar :)

.......

12/9 - 2010 </3

film !

ikväll kanske de kommer upp en liten film på mig och bettan sen sist jag va där ;) hahha

olov eriksson !

sitter nu med en olov, bettan, kajsa och pär hemma hos olov ! jag och kajsa hittade en sån otroligt snygga bilder på olov ;) hahahha !




foto time

ska nu ut och fota lite med bettan och madde, bilder kommer senare :)

vill flytta nu .

lägenheten jag var och kolla på var så sjukt fin ! har juh tänkt att dela med brorsan men de fanns bara ett rum och jag vägrar dela med honom. och hyran är sjukt för dyr om jag ska bo där själv och sen tommy i en annan lägenhet. men jag kan juh alltid hoppas att jag får den, den ligger typ 500 m från skolan så man får sova nästan 2 timmar längre om man skulle bo där ! men dom som hyr ut den ville helst ha vuxna som bodde där så får se om jag har nån chans..

men ska nog ta och lägga mig snart, ska juh upp tidigt som sakt .
godnatt !

glad tjej

nu ska jag åka och kolla på lägenhet ! :D

precis

har precis fixat mig och fikat lite, väntar nu bara på att åka på skolan. fick ju 1 timmes sovmorgon idag (A) fick sova änna till klockan 6 (y' hahha . men nu ska jag packa ner allt så ma råkes !

idoooool börjar ! <3

sitter nu i soffan och väntar på att idol ska börja, ska skynda mig att göra en kaffelatte och se krypa ner under en filt och mysa lite! :)
hörs sen pusss !

dagens låt

emelie tipsa om en bra låt idag ( eller aah en annan artist som sjunger den låten ) ! :)
så sjukt jävla bra, och så sköön, åhhh pusss på låten .
säger bara lyssnaaa och njuuut !


förslag?

försöker hitta en ny mobil eftersom min är helt seriöst sämst. vill ha en med knappar och hellst en med lucka som man viker upp eller bara flippar upp. det kan vara med touch också men då måste de vara knappar också !
så snälla om ni vet någon bra tele så ge mig tips på vad jag kan köpa ! :)

den jag har nu ....


sweeet !

sitter nu och väntar på att pappa ska komma hem så han kan skjutsa mig till lit så jag kan ta bussen in till stan och sova hos älsklingen ! :)

hahah ja idag hade vi foto igen så gick jag olivia, sofia och ellinor ut och så skulle dom ta en bild på mig nerefrån och medans gick de förbi nå p12/f12er som trodde vi skulle ta kort under min jacka hahah , man hörde riktigt hur dom sa att jag vi skulle ta kort under allt och massa hahaha lite roligt (A)
men nu ska jag fortsätta vara hundvakt -.-
pussshej

sofia in action ;)


@skola

har svenska B nu och ska redovisa, jag vägrar ...
olivia är bäst i världen.

vill ha en

är sjukt sugen på att köpa någon av dom här, funderar mest på den lila eftersom de är långa armar på den och kanske lite mer mys, eller så kanske man kan köpa båda (A) problemet är bara vart jag ska få pengarna ifrån ! -.-


hatar söndagar !

jaaaa ! nu har jag fått till så internet funkar på skoldatorn här hemma också, de har varit nå knas så de inte funkat, men nu gör de de ! :)
ja imorgon är de skola ( segt ) måste kliva upp klockan 5 .. usch .. vill ha onsdag för då slutar jag och olivia 11.30 och då ska vi dra och sola (A) måste juh få lite färg på sig, har blive så bleeek ! :O
men nu ska jag ner och fika lite så vi hörs
pussshej

söta lilla olivia

mat

nu ska jag bettan och kajsa gå och käka pizza eller något gott ! mumsss ..

fredag

blir nog en annan dag jag lägger upp veckans blogg eftersom det inte är så många just nu (A) hahha väntar tills det blir några fler ! :)
har varit ute och fota med bettan lite ikväll och bilder kommer när jag kommer hem. just nu sitter vi och väntar på att kajsa, olov, victor, marcus och andreas ska komma hit och kolla på film :) men först måste vi hitta sladdar så vi kan koppla in projektorn :)
puss

grymt värre

första gången man hade foto idag på skolan riktigt skönt eftersom de är de jag velat ha hela tiden! och de kommer nog bli den bästa kursen av alla :) blev juh ett par riktigt sexiga bilder idag iaf hahahaa

sitter iaf nu hos bettan och väntar på att hon ska fixa sig färdigt så vi kan åka till olov :) blir antingen så jag sover där inatt eller så åker jag in och sover hos dennis ! :)
hörs sen pusss !

bild sen idag

RSS 2.0