PROMENIX

Kom precis in från en promenad med tommy, gick nästan i två timmar i fort tempo, kan säga att jag är helt död i bena just nu. Har inte varit ute å gått på hundra år känns de som, haha. Nu ska jag ligga död i soffan tills seth kommer hem, sen blire tvätta, städa å plugga körkort.


STAN MED BETTAN

Varit på stan med lilla bettan idag och kolla läget. Fick välja ut lite grejor jag skulle får av henne som present sen jag fyllde år, idag blev det en tröja och ett armband :) . Nu blir det snart sängen eftersom man ska upp vid sju och sen dra iväg å jobba lite på cupen i orrviken. Godnatt på er alla !


USCH

Hopp, då blir det inge mer fotboll för mig dom två kommande veckorna. Va på hälsocentralen igår och fick veta att jag har inflammation i smalbenet och kanske en mindre blödning, kul liv. Det blir att sitta å titta på för mig, inte så kul..

 


EN HELT VANLIG DAG

Godmorgon där ute !
Idag är det äntligen torsdag, alltså snart fredag, heheh. Idag händer väl inte så mycket, jobb och sen match ikväll, men självklart får jag inte vara med... Får stå och heja på ist. Ajaa, ska väl dra å städa lite trapphus nu, hejhoj.


BÄSTA JAG HÖRT PÅ LÄNGE ! ♥

 

NJUTER

Då sitter man hemma hos sonny med han och patrik, har precis käkat grillat och fan va gott det va. Nu sitter vi på altan å tar oss lite dricka å njuter, härligt värre.

 


GÖTTA

Äntligen fredag och äntligen helg. Blir en lugnt kväll för mig, har lyxat till det med brorsan å köpt lite gottis, så nu blire å kolla på film.

 


BIO

Var på bio i tisdags med seth och såg "world war z" i 3D, fy fan vilken bra film. Nog den bästa film jag sett på sjukt länge. Så ska ni på bio på något, kolla på den, inte en chans att ni kommer ångra er.


RSS 2.0