ÄNTLIGEN NÖJD

 för och efter bild
Nu är äntligen mitt hår fint igen. Från de orange/gula håret till en fin mörkblond färg som jag slipper skämmas över, så nu är de bara typ 2 veckor kvar så ska jag slinga ljusare en sista gång så blire perfekt. Tackar min vän rebecca så sjukt mycket för hjälpen :)


SÄNGEN NÄSTA

 
Har precis kommit hem från rebecca och tom, har spelat in massa roliga filmer så man dör av skratt, haha. Tidigare idag har jag varit med seth, legat i sänget typ hela dagen tills han skjutsa mig till krokom där jag färga håret hos rebecca. Blev blond brun, röd och nu ljusbrun, sjukt fin brunfärg har jag nu men drar med rebecca till salongen imorgon bitti igen och her i ljusa slingor, kommer bli grymt. Efter vi vart klar drog vi å hämta tom, drog till dom och nu sitter jag hemma. Ska ta å borsta tänderna å ta bort sminke så blire sängen sen, Zzz..

TISDAG

Då var det tisdag och vad händer då? Ingen aning.. Ligger fortfarande i sängen och seth typ halv sover, ska väl försöka få nå liv i han snart. Senare ska vi ner på stan och möta ellinor, vi ska kolla in lite grejor till helgen, hoppas man hittar nått kul.


HOHO

 
 
 
 
Tog och åkte till stan med pappa imorse, så nu sitter jag i lägenheten och väntar på att sonny ska komma hit på en kopp kaffe och surra lite. Har hunnit med att färga löshåret så får se hur det blir när jag tvättar ur de. Kommer gå gul, vit och orange hårig ikväll, haha. Efter kaffet börjar jag nog fixa mig lite, sedan drar jag vidare till min underbara ellinor som bjur på gå tacos, sen drar vi till mig igen, väntar in lite folk och sen äree feeest. Ha en niceh dag/kväll alla !

KALLT

Sitter framför tvn med en varm kopp te, höll på frysa ihjäl när jag klev upp, huvva. Blir snart ensam hemma med hugge så blir väl att hålla koll på honom till någon kommer hem. Vill bara att morsan ska komma hem så hon kan färga mitt hår, hehe.


GUL OCH INTE BLOND

Vet inte riktigt hur jag tänker just nu, jag försöker bli blond? Men mitt hår är gult, haha. Ska färga det en sista gång imorgon och hoppas det blir bra då, annars blir jag fan brunett igen.. Smart att färga de på en onsdag och torsdag när man ska ut på fredag, inte speciellt smart må jag säga. Aja, hoppas på det bästa iaf. Nu ska jag snart ner och skölja ur den här färgen, sen ska jag sova, vakna och färg.. Godnatt ! 

MED MAE PÅ STAN

 
Har haft världens sjukaste och roligaste dag på stan med madde. Vet inte riktigt hur hennes huvud har mått idag, men snurrigt har det varit, hahha. Vi har hunnit med ett varv på stan, käka, gått i en kyrka, hälsa på betan, drucke cola, åkt bil, köpt lite grejor, gungat och bara sutte, chill. Sen mötte jag upp ellinor och tommy på stan så vi drog hem till mig och käka middag och spela yatzy som är väldigt populärt här just nu, hehe. Senare kom sett och vi kolla på tv och så bara. Nu har dom drage, tommy typ sover och jag ska väl göra mig klar för sängen också.

MORN MORN

 Min morgon blev inte som jag tänkt mig, skulle upp vid 9, fixa mig och dra å plugga, Sluta med att tommy drog vid halv 8, jag minns att han prata med mig men har ingen aning om vad jag svara. Somna om och vakna hundra gånger av larmen jag ställt men pallade inte kliva upp, klev upp vid halv 1, haha. Tror jag aldrig varit så trött i hela mitt liv, haha. Nu ska jag slänga mig i duschen och sen hänga med min ellipop. puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NATT

Tar och kryper ner i sängen och kollar på partaj efter en skön dag. Imorgon blire plugg av körkort och häng med ellinor, får väl se vad som mer dyker upp. Nattiii


TRÖTT

märker att jag är en usel bloggare så får ta ikapp lite inlägg nu. Den här veckan har jag typ bosatt mig hemma hos ellinor och hemå. haha känns som jag sovit där varje natt nästan. Har iaf haft det riktigt kul med dom och seth, kolla filmer och haft almänt kul. Igår drog vi 4 hem till betan och olov och drack lite, senare drog vi ner på en annan fest i ringsta, hehe (där det händer). Va väl ingen höjdare där, kul att träffa lite folk bara. Sen idag så fyllde min underbara vän olivia år så var dit och käka tårta och grattade henne lite. Nu sitter jag på sängkanten hemma i lit och bara väntar på att jag skriver klart det här inlägget så jag får slå på en film, krypa under täcket och sen förhoppningsvis somna någon gång. puss

MIN DRÖM


HÄRLIG HELG

sorry för mitt otroligt dåliga bloggande..Har bara haft annat i tankarna och haft fullt upp. Har haft en riktig kanon helg iaf. I fredags drog jag ut med min underbara vän ellinor och hade så grymt kul. Sen i lördags hängde jag med ellinor, hemå och seth hela dagen, drog till brunflo och ellinor gadda sig sen myste vi hos ellinor och hemå hela kvällen, hihi.

VILL HA

Okej jag kunde inte sova sådär direkt, vart så sugen på att kolla tatueringar. Vill verkligen göra en snart, tänkte börja med en enkel text i nacken, men är inte helt säker på vad jag vill att det ska stå än. Åhh jobbigt läge !


Zzzz...

Ligger i soffan hemma hos ellinor och hemå och ska försöka sova, lär väl gå ganska fort me tanke på vad klockan är. Har haft två kanon dagar nu, har hängt med ellinor och sonny. Igår var vi hos mig och gjorde allt å inget. Typ 4 på morgonen kom vi på att vi ville leka charader, har inte skrattat så mycket på länge som då. Underbara vänner man har. Godnatt


RSS 2.0