IKVÄLL NJUTER JAG LITE




GODNATT

Onsdagkväll är här och idol på tvn, snart sova åsså äre nästan helg, wohoo. neh men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känns som den här veckan har gått så sjukt fort, som typ alla veckor, haha men känns skönt att de snart är helg igen. Ska snart ta och lägga mig i sängen och kolla på nån film, får se om jag får med mig seth från datorn eller inte. Säger väl godnatt och hoppas på ett roligare inlägg här imorgon.

BULL BAK

Äntligen är man hemma i skickja igen. Blev klar med bullarna för ett tag sen så bettan har precis varit här å drucke kaffe å fått ny gjorda bullar, jävlar vad go dom va. Seth har däcka uppe på sängen och de går verkligen inte få liv i han, haha får se om han vaknar till middagen.






HELG

Då var det äntligen fredag igen, sitter just nu med 4 grabbar som sitter å dricker och jag blir juh inte alls sugen.. Som tur så kommer ellinor hit senare å gör mig lite sällskap. Vill typ lägga mig å sova så att de blir lördag så jag får åka till skickja å baka bullar med mamma å träffa lilla hugo, haha !

Just nu känner jag mig såhär



RSS 2.0