NYTT HÅR


Då har man varit och satt i löshåret, blev så sjukt nöjd. Tackar min vän rebecca ännu en gång för hon hjälpt mig :)


GOD JUL

 

Har haft en sån underbar julafton. Började med att vi åkte till farmor från morgonen där alla kusiner och farbröder var, vi fika, prata massor och gick sen till farfars grav. Åkte sen hem och momma å moffa kom. Kollade på kalle anka, käka och öppna sen julklapparna, de blev några i år och jag är så sjukt nöjd med alla. Hoppas ni alla andra har haft en sjukt bra jul med.

 


JULMYS MED BRUDARNA

Hade det riktigt skoj å trevligt med brudarna ikväll. Drack glögg, åt massa nyttigheter och doppa i onyttigheter, haha. Fick sen skjuts hem av bettan så nu ligger jag helt död i sängen och bara längtar tills jag somnar, så sjuuukt trött..


21 DECEMBER

Kan inte fatta att de snart är julafton, längtar som fan. Börjar få till det riktigt julmysigt här hemma i lit å känner verkligen inte för att åka till stan, meeen jag måste eftersom jag jobbar imorgon.. Åsså blire lite julmys hemma hos kajsa med brudarna imorgon kväll, kommer bli niceh. Sen får jag äntligen komma hem, fixa det sista å sen bara ta det lugnt.
 
Jo juste, jorden gick inte under, hehehhe.

NÄRA NU

Då var man nästan klar med alla julklappar, fattas bara fyra stycken nu som tur är, har suttit å slagit in massor idag. Har även hunnit med stan och sen gjort klart pepparkakshuset med tommy, de blev juh som de blev, haha. Nu sitter jag å gruvar mig för fredag, haha jävla skit..


SISTA DAGEN

Hopp, då var det måndag och sista dagen här i stockholm. Ska snart ner å käk frukost och sen upp å hämta alla grejor. Sen drar vi ut till nå köpcenter för att kolla och handla det sista, sen blire hemfärd, tråkigt.


GODNATT VÄRLDEN

 
 
 
 
Det känns så otroligt skönt att vara i stockholm just nu, bara ta det lugnt och kolla massor. Har hunnit kolla lite på stan när vi kom hit och sen drog vi ut och käka och firade tommy lite, sjukt gött med plankstek kan jag lova. Nu ska jag sova så man tar sig upp imorgon och orkar springa omkring på stan hela dagen. Som tur är så fick jag och tommy ta skön sängen inatt och mamma å pappa dela på den osköna sängen, haha. Jag klagar inte direkt på hotellrummet heller ;)
 

SOFT

Åhh så skönt de är å va på väg till huvudstaden nu. Blir då inge shoppande idag eftersom vi kommer fram på eftermiddagen typ. Blir bara ut å äta och fira tommy som fyller 18 idag, lillpöjken har blive stor, hehe.

 


MOT STOCKHOLM

äntligeeen drar  viii !!!

LUCIA

Då var man uppe med tuppen idag för att se lucia som började vid sju. Mamma gjorde ordning fika och lite mys tills jag klev upp. Riktigt mys pys och faktiskt skönt att kliva upp tidigt idag.


LILLEBROR

Haha åhh, fan va söt tommy var när han va liten. Suttit å kolla igenom massa album å så sjukt gulliga och roliga kort de finns :')


INTE LÄNGE KVAR NU



Jag kan inte fatta att de snart är jul och att jag åker till stockholm på fredag. Har köpt nån enstaka julklapp, får vänta tills man far till sthlm så blire mer. Wihooo, snart sååååå !


GE MIG PENGAR

JAG ÄR SÅ JÄVLA FATTIG JUST NUUUUUUUUUU!!!!
jag har fan inte råd med de julklappar jag vill, hoppas på något sätt att jag får nå pengar innan jul så jag kan köpa lite saker till iaf, fy fan.. fuck life !

BRA SAKER HÄNDER IBLAND

Jag har fått jobbbbbb, eller iaf varannan lördag och kanske lite där i mellan, bättre än inget :D. Så mycket bra grejer på gång nu, snart är körkortet klart också, mohaha. Åsså är de bara 9 dagar kvar tills jag drar till stockholm, längtar som ett jävla aaaasssss.

BLEV BJUDEN PÅ MIDDAG

Då hade man en körlektion idag, var juh på tiden då man inte kört sen i april, haha. Efter de så drog jag ner på stan och träffa ellinor och sen drog vi och sökte jobb, som inte gick nå vidare så vi ska försöka med det imorgon ist. Hängde sen men kajsa, följde med henne till rebecca som skulle klippa henne, sen blev jag och kajsa bjuden på middag av rebban så vi drog dit, käka, drog på maxi och sen till mig å drack fin glögg. Nu ligger jag i sängen och ska sova, naaaatt !


RSS 2.0