ALONE HOME

Har suttit själv hemma i lit sen typ 8 imorse, är hundvakt idag och imorgon. Inte så kul å vara hemma helt själv, finns knappt nått att göra mer än att träna å gå ut med hunden, men får mysa med min hugge som jag nästan aldrig träffar. Nu väntar jag på att tommy ska komma hem så de blir nå käka och sen får vi väl se vad som händer, ska ut i lillgymme senare är det ända jag vet än. Litet onödigt å tråkigt inlägg, men har inte skrivit här på evigheter känns det som.

IBLAND KAN MAN SAKNA SKOLAN


UNDERBARA VÄDER


(bild sen igår)

Sjukt underbart väder vi haft i två dagar nu. Tog en lång promenad på isen med sofi efter jobbet igår, sjukt härligt, men lite kallt om fötterna påväg hem, haha. Idag är det fredag och jag ska inte göra något speciellt idag/kväll va jag vet, jobbar imorgon så kan inte dra ut direkt. Hoppas på att bettan kommer hit å gör mig sällskap ikväll :)


BRUNETT... IGEN !


Igår drog jag till rebecca och fixade håret, igen.. Men nu var det nog sista gången på ett bra tag, känns som jag hållt på fixa håret hela tiden. Men tog iaf ut löshåret och färga sen hela håret brunt, inte så ovant men känns tomt utan löshår. Nöjd är jag verkligen som tur är.


FÖRSTA ÅKTUREN

Då har man tagit dom första åken för den här vintern, sjukt härligt var det och inga ben brutna, men de va nära, haha. Fint väder men blåste lite då och då. Får väl se när man tar på sig skidorna igen, kanske inte blir nå mer i vinter, man får väl se. Nu väntar vi på att pappa ska komma hem med pizza så blire käk.


00.05

Ännu en dag som är slut och snart är det fredag, wihoo. Åker hem på fredag och då lär jag väl inte mer än att hinna fixa mig så kommer seth å hämtar mig så drar vi till bettan :D. Ska väl bädda ner mig och försöka sova snart, imorgon blire första skidåkningen för mig här, fett med niceh.. Nu ska jag spöa tommy i kort en sista gång, tjaoo !


SVULL


DRYG DAG

Skit väder de är idag, går juh knappt kliva utanför dörren utan att flyga bort.. Hade knappt något att göra imorse så jag å pappa drog in till centrum för att kolla lite, skulle leta en mössa men fanns fan ingen bra. Nu ska jag försöka hitta på nå annat kul å göra.


FIN VÄDER


Härligt väder idag, tog en promenad till duved fram och tebax med mamma å pappa, typ 9 grader varmt ute. Tommy är i backen med nå polare och jag orkade inte åka idag med all träningsverk, haha. Blir nog bara skidor för mig på torsdag skulle jag tro. Åhh fan va mycket snö det är här, helt sjukt.


ÅRE


Då är man i stugan i Åre igen efter typ ett år, känns som de va så längesen jag va här sist iaf. Kom väl hit vid halv 7 tiden och har inte hunnit så mycket, fika å spela kort är väl de vi gjort. Ligger nu å kollar tv, lär väl somna när som helst och längtat tills imorgon, hehe ;)


TRÄNINGSMATCH

Tror jag har haft min jobbigaste dag på länge.. Hade träningsmatch mot brunflo idag och de börja med att vi hade två avbytare i första halvlek och andra halvlek hade vi ingen, vilade typ 30 sekunder av hela matchen, så sjukt jobbigt. Men vi spelade bra iaf och kul va det fast de var jobbigt. Känner på mig att de kommer bli svårt att ta sig upp ur sängen imorgon av all träningsverk, tur man är ledig, haha. Säger bara att de kommer bli många springturer hädanefter så man orkar spela ett tag på plan. Nu ska jag fortsätta slappa med kajsa i soffan och sen sovaaaaa.


JUST NU


RSS 2.0