<3

Att ha sin bror på andra sidan jorden må va en av de jobbigaste sakerna som finns, saknar honom så otroligt mycket. Vill bara ha sommar så han kommer hem.  

SKÖN HELG

Hade en otroligt rolig kväll igår med mina fina vänner. Mycket skratt, sång å fylla, haha. Idag var de juh inte lika roligt när man vakna, massa burkar å flaskor på bordet och en liten huvudvärk på de, men seth va där och ellinor å wille kom lite senare, så de va en bra dag iaf. Nu sitter jag hemma i lit, tommy har baka kladdkaka så ska snart käka de å lite glass, mumsii.

ONSDAG

Då var disken borta och bara lite små städning kvar och nån gång ska jag försöka slänga mig in i duschen, helst så fort som möjligt. Imorgon äre alla hjärtans dag åsså fyller seth år, tur jag köpt nå fint då ;). Ska hem till han vid 4, lär väll äta å så, sen åker vi hem till mig, så blire mys hela kvällen, hihi. Sorry att de typ aldrig kommer upp nå bilder, men har seriöst ingen att lägga ut, får väl se till att ändra på det iaf.

IKKE Å GILLAR

IKKE GILLAR

- när min lägenhet inte är städad och jag inte orkar bry mig om de
- när jag ligger i sängen jätte trött åsså måste jag kissa
- när jag glömmer saker på 2 sekunder
- bettans väckarklocka
- att min storebror bor på andra sidan jorden
- kliva upp tidigt
- sova själv
- clowner
- att inte vara utomlands nu


GILLAR

- min säng
- snus
- öl
- snopp
- skita
- sova
- korv med bröd efter en utekväll
 
 
och nu ska jag sova, godnatt !
 
 

HOS OLIVIA


Sitter just nu hemma hos olivia, känns som jag inte varit här på evigheter, hon hämta mig i stan lite efter min träning, hon bjöd på mat och nu sitter vi å tittar på nån film, fast hon ligger å halv sover haha. I fredags hade jag en jävla bra och rolig kväll. Blev utgång med bettan och seth, träffa massa roligt folk och sen sluta kvällen med en fin körv, en sån man äter om ni missförstod mig, hehe. Igår vare bara mys hemma med seth och sen va det inte så mycket mer som hände. Bra helg må jag säga.


FY FAN FÖR ATT VA SJUK

Hatar att vara sjuk och att ha en blåsa i mun, blää.. Känns som jag la mig för första gången i mitt liv tidigt igår, låg i sängen redan vid 21.45, lär bli en ännu tidigare ikväll eftersom jag mår skit åsså ska jag upp å jobba imorgon. Blir väl sängen och oth från och med de här inlägget är slut och tills jag somnar..

RSS 2.0