en dag med plugg

var hemma från skolan idag pågrund av min jävla mage..
men ist så satt jag hemma och plugga, mamma hjälpte mig med några uppgifter som tog runt 4 timmar att göra haha
så idag han jag göra 3 uppgifter och det känns sjukt skönt att dom äntligen är klar. och efter denna dag var jag bara tvungen att göra iordning varmchoklad med grädde på :')


godnatt

nu ska jag lägga mig och kolla på legally blonde ;*


han är hemma

ÄNTLIGEN är lars hemma från thailand!
han har varit där i 3 månader nu och jag har saknat han sjukt mycket , nu kommer det bli lite fart här hemma och så kommer det vara roligare att vara hemma :) 


bilder sen igår


när jag sminkat och fixa frisyren på dom men bettan ville inte vara med (fegis ;) )
där ser man hur bettans lugg blev också


maddes lugg


när bettan fixa frillan på mig


så blev de när man hedde ur knuten ;D


ibland så kan jag

idag har jag klippt bettan och madde med världs saxen och bettan har suttit och gjort lite olika frisyrer på mig och det var inte alls mycket tupering och hårspray som jag brukar ha i vanliga fall ;)
sen fixa jag dom så dom skulle ha som jag har mitt smink och hår, så jag tupera håret på dom och sminka dom som pepparkakor och jag tyckte dom passa riktigt bra i det :)
har inte haft tid att lägga in bilderna på datorn som jag tog men dom kommer upp så fort jag kommer hem imorgon.
pusss&nattinatti

hon skrämmer mig jämt

mamma satt och prata om en film hon fått om michael jackson,  hon sa att hon skulle visa den lite senare och när vi väl satt vid datorn så fåga jag om det var en skräck grej men hon svara nej, och när den började såg man en skugga på filmen och så luta jag mig fram och skrek att det var ett spöke som gick där och tamme fan ska de komma upp nått jävla monster som skriker haha , jag skrek och flög bakåt med värdens största ögon, och mamma satt bara å skratta ;d


nu ska jag snart åka till lit och möta bettan och madde och sen drar vi hem till dom och har fredagsmys tihi (A)
byeeii pusss


lite skönt med helg eller?

sitter på skolan nu men slutar snart eftersom det inte blev nån svenska efter lunch, så när jag slutat drar jag ner på stan med olivia och nikita, sen ska jag ta bussen till mommas lägenhet och käka och bara ta de lungt och ikväll åker jag antingen hem eller så drar jag till bettan.

och igår var jag och rebecca hos bettan och käkade smörgås tårta ( magnus fyllde år ) , mummsiii
hejsvejs .

remember me

lite seg att uppdater!
men i onsdags var jag på bio med olivia och såg Remember me, en riktigt bra film och en av dom bästa enligt olivia ;) tyvär så tycker hon att jag är den okänsligaste personen hon känner eftersom på slutet av filmen satt hon och lipa och jag började bara skratta åt henne ;D haha
aja , filmen är värd att se!



fredaag!

kvällen började med att jag var med kajsa ett tag på stan, har inte varit med henne på 2 månader ungefär så de var riktigt kul. sen drog jag och var med stoffe ett tag och nu sitter jag hos bettan och tittar på tv!
kvällen lär sluta med film och skratt haha
byeee (L'

ur kass kväll

ligger nu i sängen och ska kolla på one tree hill och sen försöka sova eftersom det blir bydalen imorgon och åka skidor.
funderar nästan att sova på en gång för denna kväll har verkligen varit kass... massa misstolkande och bråk :'/
godnatt!

finn den lilla plånboken

sitter nu hemma hos bettan och svullar lite som vanligt ;D
bettan har nämligen tappat bort sin plånbok som det låg ungefär 50.0000 kr i, hittar ni den så är det bara att ta alla pengarna och sen beställa en resa eller nått kul :D
hon har även ett underbart lägg där i med ett super gulligt kort på sig själv så de är bara att kopiera och göra vad ni vill med de :) hon skulle säkert gilla det.
vi ska snart ta oss en glass och kanske kolla lite på tv och sen försöka sova haha
godnatt med er alla
pussssi

stor saknad

nu var det ungefär 1 årsen som jag gick på en affär i åre och letade efter ett fint halsband som jag kunde köpa till en kompis, ett halsband som skulle betyda nånting som att varje gång man titta på det skulle man tänka på varann. vi hade bara varit vänner i några månader men de kändes som vi hade kännt varandra i flera år allt var så perfekt. vi pratade om allt och inget , vi låg uppe långa nätter och bara skrev. efter nån månad då vi pratat med varann så började vi tycka om varandra, jag minns så väl vad du skrev i det där sms:et , så glad som jag blev då den känslan har man inte kännt många gånger. efter nån månad till så började jag bli så svartsjuk och fick ångest över att jag trodde du höll på med andra tjejer men de jag inte fattade själv var att jag visste att du aldrig ALDIG skulle göra de, jag börja bli sur på dig utan anledning och en dag skrev jag massa saker utan att tänka jag skrev saker som gjorde så att vi sluta skriva , vi tappade nästan kontakten helt. jag ångrar verkligen allt jag skrev den dagen varenda JÄVLA ord.. att missta en sån underbar vänn som dig är oförlåtligt, du gjorde mig glad och du gjorde så jag började tro på mig själv och du hjälpte mig igenom allt. men men man lär sig av misstag och detta misstag kommer aldrig att hända igen. du + jag = vänskap föralltid? kommer du ihåg? en önskan skulle vara att de blev som förr och glömma allt som hänt.
miss u (L)


nu drar vi till stugan

idag har det varit en av dom finaste dagarna på hela vintern
så snart drar jag bettan och madde upp till affes stuga och svullar massa gotta :)
imorgon ska det vara lika fint väder så då ska vi sitta ute och sola och grilla kolbulle
så ring inte för måste spara batteri för de finns nämligen ingen ström i stugan haha ;)
hadee!

pär rädda min kväll

kvällen blev lyckad ändå :)
när pär kom hit började allt med några glas cola och sen tog jag mig en varm skön dusch
när jag kom ut från duschen började pär spela upp massa hel sjuka låtar hahah
skratt och prat hela kvällen ... helt klart lyckad :D

lov

fredag idag och äntligeeen lov :)
ikväll tror jag de kommer bli den tråkigaste kvällen någonsin..
sitter i mommas lägenhet helt själv och väntar på att pappa ska hämta mig när han slutar som är kl 23.00 KUL
men men kvällen kanske kan bli räddad av pär som kommer hit lite senare och gör mig sällskap ett tag :)

pussiii

olivia väljer åt mig

har medieproduktion nu och var ute och tog lite bilder med sofia och olivia , så nu ska jag välja 2 bilder att skicka in och temat vi hade var snö och glädje.
och dom här två bilderna valde jag :')




RSS 2.0