SNART ÄR DET DAX

Äntligeeeen fredag, har precis duschat och ska snart ta och blåsa håret och fixa mig lite, sen ska jag packa ner de sista grejorna, fara till stan och kolla pengar, dra till bettan och sen far vi till fävikeeeen, längtar som fan tills vi är framme :D ha en bra helg alla !

ÄNNU ETT ÅR

Då var man ännu ett år äldre, fyllde juh 19 igår. Var först på stråket med familjen och käkade lunch och sen var vi till farmor och drack kaffe. Kom hem och gjorde sen iordning mig, drog in till stråket igen med bettan, madde och kajsa och käkade middag och sen gick vi omkring och kolla lite och träffa lite folk :).

ÄNTLIGEN SOL

Fan va bra väder det har varit idag, varmt och skönt. Längesen det var så, så hoppas det håller i sig ett bra tag. Nu ska jag ut och njuta lite i fin vädret.

TISDAG

Morgon !
Känns som de här va första gången jag gick upp tidigt den här sommarn. Klev upp runt åtta, fixa mig och käka lite frukost. Nu väntar jag bara på att som andra ska bli klara så vi kan dra in till stan. Ska träffa kajsa, vi ska dra och kolla lite resor, sen ska jag tvinga henne att följa med på stan tills mamma och pappa blir klar, sen drar vi på elgiganten för jag ska kolla lite. Ha en bra dag ! 

SKIT VÄDER

Blir så jävla less på det här vädret.. nyss var det typ storm ute och nu blåser de inte ett skit? skumt. Nyss sa dom på nyheterna att de inte regnat såhär mycket i sverige på typ över 60. Hoppas verkligen att solen kommer fram nu till helgen, annars blir det dunjacka och öl i leran.

GIVE ME


DANS

Ja och då va den här helgen nästan slut, för vissa iaf, jag har juh helg hela tiden heheh. Igår drog jag, bettan och madde till bräcke och var hos pontus ett tag, sedan drog vi alla vidare på dans i skogen ( minns inte vad de heter ). Hade iaf sjuk roligt och mår juh faktiskt bra idag också ;).

DÅLIGT VÄDER

God morgon !
Kom hem från bettan typ nyss, så nu sitter jag bara här och glor in i datorn och funderar på om jag ska ta och göra mig lite kaffe. Kvällen igår var riktigt trevligt, jävligt kallt bara, de som gjorde det mindre bra, gick inte att vara ute så länge. Men mycket folk på stråket var det iaf, runt 00.00 hehe.. och ikväll blir det nya roligheter.

STRÅKET

Har precis fixat mig och väntar nu på middag.. Ska vänta till bettan hör av sig för då drar jag till henne och sen drar vi vidare mot stråket som öppnar ikväll, känner på mig att de kommer bli en riktigt roligt kväll :) puss

EN VECKA KVAR

Fyller juh år om exakt en vecka nu. Har alltid velat ha en loangboard men morsan och farsan vill på något sätt inte ge mig en? ingen aning varför.. säger bara "men är det inge annat du vill ha då". Så är ganska sugen på en kamera också, lätt att ha med sig en liten kamera på alla ställen ist för att släpa med sig systemkameran. Tror jag kommer få kameran iaf, så får jag väl ta och köpa en loangboard själv, hehe.

SEGT

Så sjukt seg dag, inte allt hänt något typ. De ända jag gjort är att sove och träna känns det som, blir nog en tidig kväll ikväll. Lär väl somna till någon film lite senare, men först ska jag ut och jogga lite med brorsan och sen träna lite innan man kryper ner under täcket. puss

RULLA PÅ NU TIDEN

Jahopp då börjar snart en ny vecka då.. längtar bara mer och mer till helgen, då blire stråket och sen dans. Helgen efter de är det fäviken. Faaaan va jag vill att tiden ska gå fort nuu, skynda på nu veckan, heja heja !

SÖNDAG IGEN

 
 Kom nästan precis hem, har varit hos bettan hela helgen och de har hänt ganska mycket, haft riktigt skoj. Skrev juh att jag beställt en t-shirt, fick den i fredags och de är den på bilden, så sjukt snygg och skön, hehe perfekt. Vet inte riktigt vad som händer nu, får väl försöka hitta på något..
 
 

SKÖN LÅT

 

I VÄNTAN PÅ KLÄDER

Tog nyss och beställde en snygg jävla t-shirt, så får hoppas de är snabb leverans. Har även beställt en söt liten klänning som är påväg, så hoppas på att få hämta den idag :D

ONSDAG KVÄLL

Skulle egentligen iväg till stan idag men blev inge av med det, drar in imorgon bitti ist. Lika bra att jag stanna hemma i lit ikväll för nu blir de film och gotta ! ;)

10/7 - 2012

God morgon, klev upp för ungefär två timmar sen. Har hunnit tränat lite och varit ute och gått ett bra tag. Nu ska jag ta och göra mig lite frukost och sen krypa ner i soffan och kolla på karatefylla med tommy, finns juh inte så mycket att göra när man inte jobbar och när de är sånt här skit väder hela tiden.. puss

KUNG FISKARN

(snygg bild, jag vet)
nemen tjenaa, visst är jag bra på att uppdatera? :D neh de va jag juh inte.. haha ! Den här dagen börja med att jag va in till stan med brorsan och mamma för att hämta upp pappa på tåget drog sen och fika på frösön och sen drog vi iväg och kolla på golv till vardagsrummet, hitta ett vi ska ha faktiskt :). Drog hem, jag och tommy hade inge att göra så tommy fråga om jag skulle med och fiska, va sjukt trött och palla inte gå och tränga mig fram i skogen, men de sluta med att jag följde med ändå.. Stod först på ett ställe där det va öppet och bra med tänkte, ska man få nån fisk jävel må man gå dit de är strömt.. Stod ett bra tag, båttennapp, fastna, åsså om och om igen.. Kasta ut en gång till och sa " här går de fan inte få nån fisk " åsså baaam, så fick jag en :D jävla king, hehe. Mitt nya yrke.. sara fiskarnas mästareee !

DRYG DAG

tjena tjena !
Har inte haft något att blogga om, helt tomt i huve just nu. Har iaf inte gjort så mycket idag, solat lite och sen slöat i värmen. Vet inte riktigt vad som händer idag, ska iaf åka in till stan senare i kväll en snabbis och hämta lite saker, sen får vi se. puss

STORSJÖKUPPEN

Har varit på invigningen av storsjökuppen med kajsa nästan hela kvällen, sjukt mycket folk haha. Satt och roa oss med lite skämt och annat. Nu vill jag bara gå och lägga mig, så sjukt ont i huve.. men har hitta en film jag vill se så får se hur långt jag orkar se innan jag somnar. Så nu säger jag godnatt !

SUNDSVALL

Jahopp, då ska man ta och bege sig mot sundsvall då. Ska gå lite på ikea, sen kolla golv och sen blir det kanske till att köpa lite kläder, får se hur det blir. Ska iaf dra nu så fort tommy har lagt in musiken, så byee.

FISKARNA

Har varit och fiskat med tommy i en timme eller två, blev så jävla myggigt så gick knappt att stå still. Jag fick iaf en liten firre och sen fick tommy den stora och två andra. Han fick fiskar medans jag stod halv vinglande i vattnet och försökte få låss dragen som fastna i saker hela tiden, for upp i ett jävla träd också, hahah. Sitter nu hemma i det myggfria och lyssnar på musik och är så sugen att åka på världens största festival och ha så sjukt jävla kul, men det kan man juh drömma om.

EXPO NORR

Har precis fikat och gjort mig iordning, snart bär det av till stan för att gå på expo ett tag. Hoppas det inte börjar regna bara.

RSS 2.0