SNYGG BOB

Har haft besök av tomas och lillen här idag, försökte fixa tele men bara tomas som fick till det, hehe. Drog sen på stan med kajsa och fyndade lite, köpte snyggaste skalet till telen, svampbob.. jävla hårding dedär :D. Nu sitter jag och väntar på att kajsa ska komma hit så blir det film.


ONSDAG

Då var man tebax i stan igen, har varit lite på stan och köpt lite saker och sen gjort en nyttig jävla middag för en gångs skull. Suger att vara i stan, finns knappt något att göra.. ska passa på att städa lägenheten resten av dagen/kvällen, de ni.

GODNATT

Ligger hemma hos bettan och olov nu, dom sover och jag kollar tv. Ska väl försöka sova nu så man orkar med morgondagen. Nattnatt !


FÄRJANS BÄSTA

"Det är 2 år sen jag friade på den här båten till min lilla gumma här och sen är det 14 år sen hon fyllde år"

FILM

Ursäkta att min blogg är lite cp just nu, men de går typ inte att fixa till headern så måste vänta tills jag får lite hjälp med den. Nu bliree film med lill brorsan.


BRA LIV

Tur det finns så mycket att göra, att min lille bror är så social så jag inte vet vart jag ska ta vägen, att mitt liv är så jävla roligt.. eller? har varit själv hemma med min bror sen halv 3 tiden och det ända han gjort är att suttit uppit vid datorn, kul liv.. Jag har bara glott på tvn, försökt träna lite och gått runt i huset, vilket liv. Jag vill göra NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅGOOOOT !!!!

UPPE MED TUPPEN, ELLER?

Godmorgon alla, blev en riktigt lång sovmorgon för mig, vakna typ vid 12 tiden, drygt. Vet inte riktigt vad som händer idag, ska väl ta och börja träna lite och sen får vi väl se. puss


....


TRÖTT OCH SLITEN

Dryg jävla söndag kallar jag det här. Kvällen igår började riktigt bra men senare vete fan vad jag ska tycka om, haha shottar är inge bra. Så idag är en tv och soff dag för mig.


ÄNDRADE PLANER

( fina vän )
Kvällen är räddad, här ska supaaas, neh, eller joo hehe. Ska hem och hämta lite saker och sen drar jag tebax till stan för att tillbringa kvällen med min underbara vän ellinor. Vi får se vilka äventyr vi beger oss ut på. puss

FREDAG

Då var det fredag igen och jag har ingen aning om vad jag ska göra idag/ikväll. Just nu är jag i stan och väntar på att morsan ska ringa vid 4 typ, ska se om jag ska följa med hem till lit eller om jag blir kvar här. Måste ändå in till stan ganska tidigt imorgon så får se vad jag gör. Får väl ta och höra med lilla betan vad hon har för sig ikväll så kanske man drar dit och kikar på nån film eller nått.

MOBIL BLOGGAR

Då testar man att mobil blogga nu då för första gången. Har äntligen tagit och köpt mig en iphone 4s, så nu kan man juh blogga lite när man vill ;).


!!!!!!

Kom till stan för ett tag sen från en natt hos olivia. For till olivia igår och var med henne och några till, vi satt i grillkåtan och grilla varmkorv? haha det gick juh iaf. Sen kolla vi film och somna som några stockar efter de. Nu sittar jag och väntar på mamma och pappa som ska hämta mig i stan, ska hem och tvätta lite och sen drar jag till stan igen imorgon bitti. Blir väl en lugn hemma kväll ikväll skulle jag tro.. puss

HEMMA FRÅN TURKIET

Då är man äntligen hemkommen från turkiet ( kom hem i fredags ), skönt att vara där men skönt att komma hem också. Har haft en så otroligt skön och rolig vecka. Lärde känna några där nere också som vi umgåtts med nästan hela veckan. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Har väl blivit ganska brun också, eller iaf på magen haha. Orkar inte lägga upp så många bilder så ni får nöja er med dom här. Fast kommer upp lite bilder på vad jag shoppat imorgon eller nått. puss

SNART FAR VI

Då var allt nästan packat, tar det sista imorgon bitti. Ska snart krypa ner i sängen för att sova, ska upp vid 6 imorgon och stöka på. Är så sjukt nervös inför imorgon, är äckligt flyg rädd.. men bara att stå ut i fyra timmar och pusta ut när man landat. Känner på mig att det här kommer bli ett litet äventyr, ingen aning om vart hotellet är och sen våran engelska ska vi inte ens prata om, haha. Ajaa, hörs om en vecka. puss

GODNATT

Har precis kört ett litet kvälls träningspass (för magen) nu innan man hoppar ner i sängen, känns skönt. Lite tidigare ikväll kollade jag och lillbrorsan på film, wanderlust heter den. Ni som inte sett det måste se den, haha sjukt rolig film och bra skådisar, ni med bra humor lär skratta iaf ;). Neh nu ska jag ta och krypa ner i sängen och försöka sova. Ska försöka ta mig upp i tid imorgon och ta mig en joggingtur innan frukost, men det lär väl bara bli en rask promenad som vanligt om jag känner mig själv.. nattnatt

PACKNING PÅ GÅNG

Nu är väskan framme och jag ska snart börja packa. Ingen aning om vad jag ska ta med mig men de löser sig väl, behöver juh inte så jätte mycket saker när det bara är en vecka vi ska vara borta. Två dagar kvar nu bara, wihooo !

FYRA DAGAR KVAR

Kan inte fatta att det bara är fyra dagar kvar tills jag och kajsa drar till alanya, kommer blir så jävla skönt och fint väder kommer det också bli såg jag. azuuum !

INFLYTTNING OCH TÅRTA

Denna helg har jag mest tillbringat åt att hjälpt till bettan och olov att flytta massa saker till deras stuga dom flyttat in i. Igår blev nästan allt flyttat och klart så vi tog och gjorde en smörgåstårta för att fira olov som fyllde år, han och bettan fira även 2 år och sen så var det första natten där, mysigt.. blev även bjuden på go middag där, man ska inte klaga inte, hehe.

LONGBOARD

Då var storebror hemma igen i några dagar, han hade även med sig en longboard hem till mig som försenad present, fy fan vad jag velat ha en länge och nu har jag äntligen en :D.
 
Har inte varit så aktiv här på bloggen som ni kanske har märkt, men min bärbara dator har knappt nå program kvar på datorn och jag tycker det inte är så kul att lägga upp bilder som inte är fixade. Men är hemma i lit nu så har min andra dator att fixa på så de kommer upp något inlägg senare ikväll om fäviken och sådär.

RSS 2.0