äntligen lov :D

sitter nu i lägenheten och fick precis besök av min lilla pär :) har juh fått novemberlov nu, känns så jävla skönt ! ikväll blir de först middag ute med olivia, ellinor och sofia. sen blir de bio, ska se saw7 3D och jag kommer skita på mig hahha . sen drar jag till lit och är med lite folk :) kommer inte blogga nå mer idag så lägger ut en bild på dagen/kvällens outfit !

brorsans nya tröja som jag gillar starkt ;)

film på gång

nu ska jag och tommy kolla på "Beauty and the Briefcase" så jag hoppas den är bra :) sen så väntar jag bara på kajsa som ska komma hit ! sweet . . ;*


mycket att göra ;)

sitter nu och gör ingenting, vakna för nån timme sen och då satt jag på eva och adam, haha längesen man såg de så var lite sugen att kolla :) när jag klev upp upptäkte jag att de va lite stökigt här och sjukt mycket disk så snart ska jag diska, städa, tvätta löshåret och duscha.. haha kul !
sitter även att äger kirre på nå spel ;)
hörs pusss !

bjuder på en mys låt

lite shopping

va ner en snabbis på stan med tommy och träffa bettan, så jag passa på att köpa lite saker, tihii . och tommy köpte en sjukt snygg tröja och som tur så kan jag låna den av han då och då (A) nu väntar jag bara på en viss person som ska komma hit och se på film :')
pusss

de jag köpte :

fett niceh t-shirt till vintern


linne


svamp grej, mascara och en plåånbok

de här är en gillar dag

åhhhh vad jag är på bra humör idag :) vet inte varför, de bara är så hahah !
kom nästan nyss in genom dörrn, sluta juh 11.30 idag så har varit nere på stan men olivia för hon skulle köpa lite saker, själv hade jag inga pengar med mig, men hitta lite saker som jag ska köpa nu nån dag tror jag (aa' . och nu ska jag nog ta och träna lite tills jag ska ner och möta bettan :)
byeee

ojojoj

måste bara upplysa att christian borg är en riktigt galen männinska, verkligen galen...



men riktigt söt också (aa'

hemma i lit !

sitter nu hemma i lit i mitt gamla rum, ganska tomt kan jag säga hahah . ska snart fara in till lite och vara med bettan, olov och pär tills bussen går :)

sitter och kollar igenom bilder på den här datorn, super snygga ! ;) hahaa

en bild på mig och bejrutt sen studenten , hehehe


jästblåggarN

Nikita här och tänkte berätta lite om sara. Hennes dator är full med smink och hårspray.. hehe mys. Sara, alltså ååh vilken tjej! hon är underbar, vilken jävla humor och allt.
har bestämt att jag ska sova hemma hos henne någon dag! ha mys, ta henne bakifrån osv. :)

åhhh ....

nu ligger de till såhär... att jag är så sjukt jävla irriterad på gubben vi hyr av, när jag kom från skolan idag så mötte jag på han utanför dörren och då sa han att han hade skrive nå papper om vad som gäller nu när vi hyr, när jag kom in satt jag mig och läste... och där stod de att vi inte fick ha kompisar, pojkvän/flickvän efter klockan 22.00 och att ingen får sova här .... asså han har ingenting med att göra vilka vi har här, jag förstår att han inte vill ha livat men man behöver juh inte vara livad bara för man har nån här, right? och blir de nu så att han vill ha de som han skrivit så visst... vi flyttar !

vadå kallt ute?

har foto A nu och vi har nyss varit ute vid lillsjön och tagit lite kort. de va så sjukt kallt ute så alla satt i vindhuset och bara ville åka tebax ! men nu är vi på skolan igen och lär sluta när som helst som tur är, ska då träffa kajsa och följa med henne och göra nått och sen ska jag följa med ellinor och köpa nå grejs hon ska ha :)
hörs pussss

en bild på när jag står och skriver i sanden och när jag skulle ta kort klev alla i de.. ;(

yeyyh

helgen kommer jag tillbringa i skogen med bettan, madde och rebecca ! hahah ;)

underbart bra

tack emelie för du spela den här låten för mig, nu lyssnar jag juh sönder den ..... ! hahah måste sluta lyssna snart !
och måste erkänna att jag gillar den massor ;)


vilka tomtar ;)

okej innan jag lägger mig måste jag bara lägga upp några bilder sen kvällen, hahah ! när jag, olivia och tommy skulle gå ner och möta kajsa så hedde vi papper i ansiktet och fula oss lite, och så gick vi ut och gömde oss i nå buskar och när kajsa kom så satt jag på huk och sa typ "buuuuuu" vi satt en bit ifrån så kajsa bara kolla mot och och typ skratta lite och då kunde inte jag hålla mig så jag börja as garva så då upptäckte hon på en gång att de va vi (A) hahha !

olivia
jag

jobbigt med måndagar

dagen börja med att jag vakna av att olivia ringde mig och fråga om jag va trött och jag fatta då inget förän jag kolla på klockan och upptäckte att jag försovit mig och eftersom jag då hade skolfoto idag så vart de lite extra stressigt hahah . men sen så har jag haft besök av bettan, olivia, kajsa, pär och olov idag. dom kom och käka min och bettans underbara tårta som var till olivia, hehe ;) sen stanna kajsa och olivia här så vi kolla på lite film å så . men nu sitter jag och är så uttråkad så jag vet inte vad, sover även själv inatt som jag då hatar ... så ska väl göra mig iordning nu efter tommy duschat klart. Godnatt !

vadå ska man inte bjuda på nån bild ibland? ;)

min otursdag igår ...

först börja de med att vi höll på att montera ihop alla saker och vad jag en gjorde så slog, rev eller aah gjorde illa mig på nått sätt, sen efter ett tag kom bettan till mig och då skulle vi göra en tårta och ja de börja med att vi inte hade 4 dl socker så fick ringa mamma och vänta på att hon skulle komma in med mer. sen när vi skulle he upp smeten i plåten så när jag hade hett ut lite skriver bettan " neeej smöret" så då fick vi hälla tebax smeten i bunken och de for massa utanför och skit, sen lite senare kom pär och olov och då när vi tog ut tårtan och skulle skära den ( de skulle vara 3 lager men allt vart cp så de vart bara 2. så vi fick köra en specialare ;) sen skulle vi skaka grädde och då stog grejen man skakar grädden med i kylen och så va de nå vitt i så jag trodde mamma redan helt i grädden så vi börja skaka , alla skaka hur mycket som helst i typ 20 min men inget hände och då kom vi på att de va mjölk i så de va bara att börja om .. ja och tårtan blev juh som den blev hahhaha !  de va min dag igår de ;D

skönt med nya saker

ja idag har jag varit på ikea hela dagen och köpt massor av saker, träffade även rebecca en stund också :) åkte hem där runt 6 kanske och då åkte vi till lägenheten och bärde upp allt, så imorgon blir de till att montera ihop grejorna :D sen på kvällen kommer bettan och då ska vi baka tårta till olivia (A) tihii. och nu ska jag sova så godnatt !

sundsvall

har nyss duscha och gjort mig i ordning, så nu ska jag bara fika och sen drar vi ! ;)

äckligt högt säger jag bara

jahopp då var man hemma igen !
ikväll har jag varit i lit med ett gäng och kolla på idol och lite andra grejer. oskar visade ett klipp om höjder och man vart f** nervös när man satt och kolla, hur kan man våga sig så högt upp egentligen :s ... fattar inte ! filmen kan ni se här! men nu ska jag snart ta och sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon och dra till sundsvall ;)
nattii ;*


jag är så glad att internet finns !

sitter nu i lägenheten med tommy och kollar lite film. vi ska väl snart gå och lägga oss på våra lufftmadrasser som vi ligger på , ganska sköna ändå hahhaha . men känns skönt att vi åker på ikea på lördag och handlar sängar, bord och lite mer möbler :) det har även inte funnits nå internet här nu i typ 3 dagar men tommy fixa de idag så äntligen har vi de ! :) kommer väl upp lite bilder på lägenheten när den är moblerad och klar :)
pusshej

stor tjej idag

nu är de så att min söta lilla olivia fyller 18 år idag ! så stort GRATTIS till dig och hoppas du haft en riktigt bra dag :)
har varit hos olivia nu ikväll och ätit så sjukt god mat och tårta, så jag är fett mätt ! :) mumsiii .


tidsfördriv... skol less

100 frågor

1. Ditt namn? sara landsten
2. Hur gammal är du? 17
3. Vart bor du? skickja ;)
4. Bor tillsammans med? bror
5. Färg på ditt hus? rött
6. Hus eller lägenhet? både
7. När är du född? 25 juli 1993
8. Klass? 2:an
9. Vilken skola går du på? johnbauer
10. Något jobb? Nej
11. När gick du upp i morse? halv 7
12. När ska du sova? Inatt
13. Duschat idag? nej
14. Kramat någon idag? ja
15. Pussat någon idag? nej
16. Vad har du ätit idag? mackor
17. Dagens klädsel? byxor, linne , dunjacka !
18. Dagens smink? inget ;)
19. Hur mår du idag? toppen
20. Dagens planer? skolan och sen pär

SOCIALT:

21. Har du många vänner? ohh ja :')
22. Hur många har du kysst? inte vet jag?
23. Vem kramade du senast? olivia, tihi
25. Hur många har varit otrogen mot dig? ingen
26. Har du pojk-/flickvän? nej.
27. Varför? föratt
28. Vem pratade du med i telefon senast? olivia
29. Vem fick du senast sms ifrån? mamma

FAVORIT:

31. Film? kommer inte på en ända just nu !
32. Låt? janet - let go
33. Mat? tacos
34. Dryck? cola
35. Färg? rosa
36. Glass? calippo
37. Stad? göteborg
38. Land? Sverige
39. Ämne i skolan? haha matte typ?
40. Människa? Mamma


SENASTE:

41. Personen du tänkte på? sivert
42. Personen du kysste? lucas? nån random..
43. Gången du spydde? yran
44. Gången du grät? minns inte
45. Pizzan du åt? ost och skinka
46. Gången du var i Göteborg? sommaren 08
47. Gången du var i Stockholm? sommaren 08
48. Gången du var full? lördags
49. Gången du flög? minns inte
50. Personen du sov med? tommy

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? svart
52. Hund eller katt? hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? båda
54. Tvspel eller datorspel? båda
55. Singel eller upptagen? upptagen
56. Hångla eller ha sex? båda
57. Lunarstorm eller Helgon eller Playahead? inget
58. Ragga eller bli uppraggad? båda
59. Big Brother eller Paradise hotel? båda
60. Blondt eller svart hår? blondt
61. Har du blåa ögon eller bruna? blå
62. Choklad eller lakrits? choklad
63. Göteborg eller Stockholm? göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. Coca cola eller fanta? cola
66. Pizza eller kebab? kebab
67. Randigt eller prickigt? randigt
68. Älska eller älskas? båda
69. Leva eller dö? leva

ANTAL:

70. Personer du älskar? många
71. Personer du hatar? några stycken
72. Personer du skulle kunna offra livet för? svår fråga
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? inte fan vet jag
74. Glassar du ätit på en dag? 4 kanske
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? 1
76. Gånger du haft minnesluckor? många gånger
77. Gånger du varit hög? aldrig
78. Personer du saknar just nu? 2
79. Gånger ditt hjärta brustit? 2


VEM:

80. Bråkade du senast med? tommy
81. Ska du träffa imorgon?  många
82. Sjöng du senast för? ellinor
83. Hade du senast en msn-konversation med? christian
84. Spelade du tvspel med senast? minns inte
85. Har gjort dig besviken? många
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? pär
87. Förtjänar att dö? scar och jafar
88. Är söt? ellinor
89. Vill du sova jämsides med i natt? .......


VAD:

90. Gör dig glad? sex, mat och vänner !
91. Gör dig ledsen? lögner och döden
92. Vill du helst göra nu? sola
93. Önskar du att du slapp? skolan
94. Vill du ha nu? massvis med pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? bil
96. Längtar du efter? fredag ;)
97. Tycker du om dina betyg? Haha neeeeej ..
98. Ångrar du i ditt liv? olika saker
99. Är det bästa som hänt dig? massor
100. Hur mycket är klockan? 11.18

2

1 dag 12 timmar och 55 minuter kvar tills min olivia fyller stortjej ! :D

min vecka planerad med henne:
onsdag; sola
torsdag; middag, tårta, öl, champange och rosé
fredag; pizza och öl

de blir verkligen till att fira henne :')
pussss

inte bra .

sorry för dålig uppdatering.. ska försöka komma igång igen snart !

godmorgon

har precis fixat mig nu och ska snart fika lite, blir skola för mig idag eftersom jag måste gå på matten så jag inte hamnar efter så mycket ! drar till bettan efter skolan och som tur är så slutar jag 11.30 , sköööönt !
puss


permanent fix

ja ikväll har jag och mamma gjort sånt här permanet grejs ( inte riktigt ) men vi skulle se hur de blev om vi gjorde de. och jag kan säga att när jag gjorde på mamma såg de inte så bra ut hahaha , men mamma fick till de helt okej på mig :)

HAHHA
lägger bara ut en bild när jag har i grejerna, inte hur de blev efter ;)

 


packar dag

idag har jag varit helt ivrig och bara vilja packa, men då va de så att vi inte hade nån flyttkartonger.. men typ runt 3 ringde tommy och sa att han va hos momma och att dom hade massa flyttkartonger vi kunde få så vi åkte dit och hämta. så nu på kvällen har jag haft fullt upp med att packa, men låderna tog juh slut så de var bara att sluta då och vänta på mer. och idag fick vi veta att vi får nyckeln på söndag ist för på måndag, såå underbart :)
men nu ska jag ner och äta nyponsoppa med mamma och tommy :)
byeee !


godagens

har vare hemma idag från skolan (är sjuk.... ) så har passa på att kolla lite på one tree hill, de är seriöst världens bästa serie :') hahaa .  tror de inte blir någon skola imorgon heller så som jag låter nu ! ja och snart är de måndag igen och då flyttar jag till stan (A) fatta va skönt de kommer bli ! och jag ska även baka en tårta tills nästa fredag, för olivia fyller år nästa torsdag och då firar vi henne på fredag ist :) måste komma på något att köpa till henne också .. hmm .. får se vad de blir :D
pusspuss


..........



I run away but I can't let go
I said I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go
And everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I can't let go
But I can't let go




man kan juh ha tur (A)

är med i en tävling där man kan vinna detta snygga nattlinne ;) hehe



checka hennes blogg och tävla ni med ! :)
hennes blogg kommer ni till om ni klickar här

snygga eller vad?

är fett pepp på att köpa dom här ! men jag vet inte vilken storlek jag ska ha, vill att dom ska vara stor men inte för stor. får väl se hur de blir :)




hejhopp

ja vad kan man säga ..
ja den här natten kan jag säga ägde som fan ! roligt folk och allt :')
vet inte riktigt vad jag ska skriva men TACK alla som gjorde min kväll !
pusss

snodde nån bild av ellinor sen kvällen !



lyckligare tjej får man leta efter

mamma kom nyss och öppna dörren till mitt rum och sa : den 11 oktober flyttar ni in i den där lägenheten ! fattar ni hur otroligt glad jag är nu elller ! :DDD  neh nu måste jag ner och fira mig själv med lite fika ! pusssssss :D

fredagsmys

idag har jag varit och kolla på lägenhet ! :D en 2:a som va så sjukt fin, nu hoppas bara jag och tommy att vi får den ! idag har de även blivit mus jakt, jag mamma och tommy sprang runt med en hink och lite papper och försökte fånga en pytte liten mus som sprang runt å runt hela tiden, den har kommit in i huset 3 gånger och har fångat den varje gång ! :D hahah .. sen så nu på kvällen har vi haft lite fredagsmys men jag och mamma somna under andra filmen (A) . Zzzz.

vadå svull?

RSS 2.0