Om det var förbjudet att ha tråkigt

Tänk om det var förbjudet att ha tråkigt, de skulle juh vara ganska bra.. Sitter ensam i lägenheten och har inte ett skit att göra, ska vänta på att kajsa kommer hem så ska jag se om jag kan vara med henne och ikväll blir det nog häng med ellinor. Nu ska jag fortsätta med ligga i soffan och kolla tv.. puss

nu blir det godnatt

monga mig med tommy tele idag och tog massa fula bilder, hahaha cheka läpparna på den här bilden, ser juh ut som dom är 100 gånger så stor än vad dom är egentligen.

Ja hur ska man säga att denna kväll har varit då. Börja med att hänga med kajsa så fort jag kom till stan, vi drog på affärn och sen drog vi hem till mig, kika på film och snacka :). När kajsa dragit fick jag besök igen och nu ligger jag här själv.. Är inte direkt trött, men de spelar inte så stor roll när jag somnar för tidigare ikväll fick jag reda på att jag är ledig imorgon, fatta skööööönt. Aja ska he på en film nu och kanske försöka sova. puss

hem på middag

Har precis kommit till stan, har juh som sagt varit hemma och blivit bjuden på tacos, mätt som fan nu iaf haha. Nu ska jag vänta på att kajsa är klar så ska vi dra på affärn och sen blire häng, ma råkes.

tror att virus dras till mig?


19-3-2012

Halloj, sitter på skolan nu och har historia och de går faktiskt helt okej måste jag säga, vi slutar 11.20 idag men jag måste gå lite tidigare eftersom jag har körlektion 11.30. Efter jag kört följer jag med pappa hem för han ska bjuda på tacos och senare ikväll skjutsar han hem mig till stan igen.

Igår följde jag med bettan hem och sov där inatt. Vet inte hur mycket jag skratta, vi satt i köket och skämta massa om studentkryssningen och massa annat, hahah. Vantar, grina, lampa, räv, ja bettan vad ska man säga hahahha. Hade iaf en riktigt rolig kväll.

häng hemma hos kajsa

Sitter hos kajsa nu och kollar runt lite medans hon duschar, hon lär juh snart vara klart eftersom de skulle ta turbo fart, haha. Sen blire film, vi ska se never die alone, hehe hoppas den är braa. Ja ikväll kände vi iaf för att baka så vi drog på maxi och köpte saker som inte fanns och sen baka vi en super god äppelpaj, skulle lätt kunna äta upp hela, mumsiiii. Neh nu ska jag facebooka och vänta. puss

mycket på en gång

Har haft en skön förmiddag, börja med skola och sen fick jag sluta typ vid 11, drog sen på pc för att ge ett papper till tommy men då passa jag även på att träffa bettan, kajsa och några till. Nu sitter jag bara och väntar på att kajsa ska sluta, hon ska följa med mig på ett möta. Känns som jag kommer ha en riktigt stressig eftermiddag..

15.00 möte, vet inte hur länge
16.15 körlektion (dubbel)
17.00 dans, vet ej om jag hinner
efter allt drar jag och kajsa på gymmet och kör ben.

haha allt blev ganska tajt, får se hur det går. Efter gymmet får jag se om det blir häng med kajsa eller om jag ska ta mig en promenad upp ellinor. Något skoj blir det iaf.

ronaldoooo

Fan va jag vill se den här matchen ikväll, men man måste juh såklart ha viaplay och de kostar, jävla skit.

praktik och olivia

Ja då var det måndag igen, jag och olivia sitter på praktiken som vanligt. Just nu håller vi på med google översätt, fular oss där och dör av skratt. Vi ska snart dra iväg till stan för att käka lunch och sen drar vi till frissan för olivia ska färga håret. När allt i stan är klart drar vi hem till olivia igen och bakar, för ikväll är det ljusparty och då bjuds de på gofika med.

en helt vanlig söndag

Har precis duschat och fixat mig lite, nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska sluta så jag får skjuts till min lilla olivia, ska slagga där inatt. puss

vad gör man en kväll som denna?

Satt och kolla tv då jag hör hur det låter som de forsar vatten inne på toan, springer in på toan och ser vatten över hela golvet, tommy har glömt att he slangen till tvättmaskin i toan så allt vatten for på golvet. Det var bara ta fram moppen och börja skura, haha. Tommy ska svika mig nu och dra hem till lit, så de betyder alltså att jag blir helt själv och kommer då ha skit kul.. eller? ja något får man väl hitta på.

en kanon kväll

Hade en kanon kväll igår, drog till olov och var med massa folk, riktigt niceh. Tog tyvärr inte så många bilder, blev bara nån. Men men, man nöjer sig väl ;). Inatt drog jag till tommy och sov där, vaknade imorse och drog hem på en gång. Så nu sitter jag hemma och vill ätaa, men tommy är inte hungrig än så middagen får vänta, typiskt.

fredag igen

halloj
Sitter nu hemma i soffan och kollar lite one tree hill, har ingen skola idag eftersom de är studiedag, men hade samtal 08.50 så var tvungen att dra dit för de. Snart ska jag ta mig en lång promenad och sen får jag se vad som händer. puss

norge med pappsen

hahah älskar hur dom stavar äppel
Slutade vid 11 idag så då drog jag och farsan till norge på en gång. Vi har käkat och fikat lite, sen gått runt och kolla på saker. Hade inte en krona med mig dit men ändå fick jag med mig det här hem, snälla lilla pappa :)

kajsa häng

Har haft en kanon kväll med kajsa, blev först bjuden på middag hemma hos henne, mumsii, sen har jag filmat henne när hon åkte lite skidor, åkt runt i stan med bilen och sen suttit hos kajsa. Riktigt chill kväll må jag säga. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Körlektion 07.30 imorgon, jobbigt. natti

onsdag

Har precis fixat mig och ska snart dra iväg på körskolan, hatar att jag bokar tider så tidigt haha. Drar på en heldag på skolan och sen får vi se vad som händer. puss

stor kockarna


Sonny bjuder på snygg bilden när han steker broccoli
Har haft sonny på besök hela dagen, vi har lagat mat, broccoli och strips haha. Sen har vi tagit oss en promenad, svulla godis och kollat på grotesco. Haft det riktigt trevligt :)


...

Har nog aldrig varit så stressad och irriterad som jag är nu. Känns som allt bara går åt helvete. De är bara att hoppas på att allt löser sig och blir bra igen.

söndag

Ligger nu och väntar på att mamma ska göra klart middagen. Sen blir det väl sängen skulle jag tro.. Det här blir första söndagen på flera veckor då jag inte åker till olivia :/ mår skit, så hoppas jag blir bra snart.

en skön fredag

Kvällen blev lyckad igår iaf, satt först hos mig med kajsa stefan och mattias, vi satt och chill drack lite. Senare drog vi på olles och där var det inte så super mycket drag från början men vart mer och mer. Hade riktigt kul iaf. Drog sen hem och hämtade lite grejor där runt 2 kanske och sen drog jag till stoffe och somna där. Haha en lyckad kväll kan man säga.

skol less

Är så äckligt sugern på något gott, jag vill ha ett kinderägg, mumsiii. Åsså sitter jag typ helt själv här på skolan och väntar på att uffe kommer in i klassrummet så jag kan fråga om jag får gå hem, som jag hoppas jag får annars kommer jag somna här. Fan va gott med glass också.. tänk lite godis på de, åsså massa kakor å bullar, dricka cola till.. jävlar va fint de skulle ha suttit nu.

god morgon

Har precis fixat klart mig och ska snart dra på skolan, har hel dag idag så hoppas dagen går fort.. ikväll blir det iaf utgång så man har nått att se fram imot ;)

så sjukt nöjd

Här är en av dom t-shirtar jag beställde, är så äckligt nöjd med den. Perfekta färgen och så otroligt skön. Kommer mer bilder på resten av kläderna imorgon.

väntar och väntar

Sitter spänt på att mamma och pappa ska komma hit med mina nya kläder som har kommit, äntligen. Vill öppna dom nu nu nu !

snygga bilder

Har haft föreläsning från 08.15 till 12.00 idag, kan säga att de var ganska drygt. Men nu sitter jag på skolan med sonny och kolla på kick ass. Vi har även ritat av varandra, hahah.. blev juh super likt tycker vi :)

VAD SÄGER NI?

De här äger eller hur? eller tycker ni inte de? va, VAD SÄGER NI????

en kort dag i plugget

Fan vad de blåser ute nu och såklart hade jag körlektion imorse så jag var tvungen att gå dit i det här vädret och sen hem och till skolan, huvva säger jag bara. Just nu sitter jag på skolan och har samhälle, sen ska vi egentligen ha lunch och sen mentorstid men lärarn kom in och sa att vi tar det direkt efter samhället ist så då får vi sluta innan lunch. När jag slutat ska jag hem på en gång och äta massor med mat för jag har inte ätet en ända liten matbit sen jag och olivia luncha igår vid 2, så kan säga att jag är sjukt hungrig. Neh nu ska jag försöka plugga igen, funkar det inte måste jag låna lite av sonnys hjärna för att klara av de, hehe. puss

då var lovet slut

Då var man på praktik igen då efter lovet. Jag och olivia sitter just nu vid en varsin dator och skriver lite om projektarbetet, går faktiskt ganska bra, fast olivia måste hjälpa mig lite då och då, hehe. Vet inte riktigt när vi slutar idag men kanske runt 4? När jag kommer hem blir det väl stan en snabbis för måste köpa lite nyss smink och sen blir det middag och sen drar jag vidare på gymmet med kajsa. puss

rodney tebax i bb huset?

Har nyss kollar bb med olivia och amanda, haha fatta att roddan kan komma in igen? synd att hanna drog nurrå när han kommer in, annars hade det kunnat bli riktigt roligt att kolla på dom där två. Nu är det bara att vänta och se om han får stanna eller inte, fast ganska säkert tror jag att han får stanna eller vad säger ni?

dagens vill ha


titta ett inlägg

Jaha och här var man bra på att blogga märker jag.. har varit hos bettan nästan varje dag och har typ inte suttit vid någon dator så därför det inte kommit upp nått inlägg. Blev film kväll hos bettan igår med henne, madde, olov och jeka. Vi kolla på the woman och the woman in black, kan juh säga att ni aldrig i hela livet ska se the woman, trailern var grymt bra men själva filmen var sjuk i huve, inte alls som vi trott. Jaja, sitter iaf hemma nu och tvättar lite, drar till stan ikväll och hänger lite med stoffe. Sen får vi väl se vad som händer.. puss

har jag kul?

neeeeeeej, jag har SÅHÄR JÄVLA TRÅKIGT.. mamma underhåller mig med sin humor, så de blir roligare med henne i närheten iaf. Ska försöka se om jag hittar något nyttigt att äta nu. hejdå

snart blire go fika

halloj i stugan, sitter nu och väntar på att bettan och olov ska komma hit och fika med mig, är ensam hemma och hundvakt så då känns de bra med sällskap :). Har inte så mycket mer att skriva just nu så skickar in nått inlägg senare ikväll.

det närmar sig våren

Har precis försökt fått bort den sista snön på altan men lyckades inte, får försöka mer sen. Hade juh iaf snygg hugo som sällskap där ute och sen mamma ett tag då. Nu ska jag hjälpa mamma och städa? nej de ska jag inte.. eller vem vet, kanske gör det ändå. puss

inget speciellt

ja vad ska jag skriva? åkte iaf till bettan igår kväll med lila hugo, ville inte vara ensam hemma och ha tråkigt så drog dit ist, mycket bättre :). Mamma hämtade mig där imorse så då drog vi på maxi och handla lite och sen drog vi hem. Kanon väder så vi gick ner till sjön och fan va fint det var, synd jag inte tog med kameran. Nu är jag så äckligt trött så ska bara gå och decka i sängen. godnatt

100 dagars i lite bilder

Tänkte inte skriva så mycket om 100 dagars, det var roligt så länge det vara är väl de ända jag kan säga. Ni får några få bilder från förfesten iaf.

RSS 2.0