NY VECKA

Då var det måndag igen och dax för jobb . Har precis blivit klar på campus så tar en liten lunch nu och sen är det bara trapphusen kvar, sen slutar jag, wihoo. Lär väl inte ta så lång tid, har sonny som sällskap som tur är. Sen blire ännu mer städning hemma...


FREDAG

tjena tjena
Sitter nu alone hemma i lägenheten, bettan har varit här och gjort mig lite sällskap men drog nyss. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, blir väl att kolla några avsnitt av "pretty little liars" som jag alltid gör när jag är ensam. Seth lär väl komma om nån timme, men då lär jag väl sova eftersom jag jobbar imorgon.. Vill vara på forum nu, avensjuk på ALLA som är där.. hejdå !

TRÅKIGARE

Åhh så kul jag har... eller inte ! Känns inte som det finns något att göra, gå ut och gå typ men sen vete fan. Jobbar imorgon så kan inte dra till bettan eller nått, sug. Får sitta här alldeles ensam, helaaa kvällen och göra inget alls, så kul kommer jag att ha ikväll. Hoppas det finns nån mer som kommer ha tråkigt den här fredagkvällen så jag inte behöver ha det själv, hejsvej.

RSS 2.0