har tråkk så ni får nöjja er med det här


sommaren - det finns seriöst inge bättre än sommar! man kan göra så otroligt mycket då. man kan bada, steeka, vara ute långa varma nätter och bara sitta och chilla vi en brasa nere vid vattnet, ja det finns så mycket underbara saker att göra.

bettan - en liten skrutt som gör att man aldrig mår dåligt, man kan bara vara glad och skratta som är dåre när man är med henne. hon brukar få en på det bästa humöret som någonsin skapats här på jorden! har man en person som henne som vän så kan jag lova att de är något man aldrig vill släppa.

att vara bebis - tänk vad allt är lättare att vara en liten bebis, man har nästan inga problem alls. man gör inga misstag, finns ingen avensjuka, man behöver inte sitta och lipa över massa saker. aah att vara liten är det man alltid vill vara igen och slippa all skit som man går igenom nu!


myror - äckliga små kryp som kryper omkring ute på gräset, usch och blä och fy! dom pissar och biter en och ser ful ut, något så smått kan vara så läskigt, dom borde utrotas!

feber - man kan inte göra ett piss när man har feber.. man bara ligger i sängen och känner sig döende, man vill inte äta, inte kliva upp ur sängen man bara vill sova och vakna och vara strålande frisk! pff.. 

mig själv - för jag fattar inte ett skit av det här! :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0