rodney tebax i bb huset?

Har nyss kollar bb med olivia och amanda, haha fatta att roddan kan komma in igen? synd att hanna drog nurrå när han kommer in, annars hade det kunnat bli riktigt roligt att kolla på dom där två. Nu är det bara att vänta och se om han får stanna eller inte, fast ganska säkert tror jag att han får stanna eller vad säger ni?

Kommentarer
Postat av: Troll

Haha! Forevery alone på dig som tror att du har hur många trogna läsare som helst. Det är lika kul varje gång när du frågar dina läsare någonting i dina inlägg och ingen kommenterar någonting.



"Eller var säger ni?" - Noll kommentarer...



Sluta tro att din blogg är så jävla stor att du kan fråga folk om deras åsikter, du gör bara bort dig...

2012-03-13 @ 12:47:51
Postat av: bettan

troll? du kan ju int ha nå bakom skallbenet du.. vet du hur många som har en blogg som inte får så mycket kommentarer? tror de är en hel del. även att du inte vågar stå för de du säger och skriver troll. å när har sara sagt att hon har en stoor blogg? du är pinsam!

2012-03-13 @ 21:26:35
Postat av: Olov Eriksson

Jag vet vem det är som gör bort sig, och inte är det Sara iaf. Att skriva sådana där kommentarer säger en hel del om dig "Troll". Fegt kräk är det första man tänker på när du inte ens kan ange ditt riktiga namn då du hoppar på henne på det där viset.

Varför gömma sig bakom ett påhittat namn? Säg det där till Sara irl eller skriv åtminstone ditt riktiga namn.



Ganska patetiskt inlägg, det känns som att det är någon form av avundsjuka som ligger bakom det hela.



Förresten, du bör nog kolla upp dina kunskaper i engelska så du lär dig stava rätt i fortsättningen.

2012-03-14 @ 00:00:34
Postat av: kajsa

hurru du "troll" din jävla tönt, du kan väl för fan skriva vem du är eller vågar du inte stå för vad du säger? sara har aldrig sagt att hennes blogg är stor, eller hur? vafan läser du hennes blogg då om du stör dig på vad hon skriver? din jävla idiot.

2012-03-14 @ 19:35:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0